ПП "Възраждане" в Бургас се разпада, над 70 души я напуснаха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
11:22 / 11.06.2020
753
Както Burgas24.bg вече съобщи представителят на ПП "Възраждане" и общински съветник в Бургас Владимир Павлов напусна партията, силно омерзен от лидера й Костадин Костадинов. Текстът му в социалната мрежа  бе последван с колаж, на който е задраскано тялото на Костадинов.

Според него той готвел паралелна структура в черноморския град, но не разкри какво е довело до разрива с досегашния му партиен началник. Павлов се обяви през юли миналата година за лице на "Възраждане" в Бургас и като водач на листата влезе в общинския съвет с още един съпартиец. След подаване на оставка двамата щели да бъдат независими.

"Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта, носещ прекрасното име "Възраждане". Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него. Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява?

И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки. Не си познал, Костадине!"

"Над 70 члена и симпатизанти вкупом ме подкрепиха и напуснаха заедно с мен ПП"Възраждане" в Бургас. Благодаря ви за подкрепата и доверието!Така най голямата организация на партията не само в страната но и извън пределите й е вече заличена от сплетните и интригите на Костадин Костадинов и неговият другар Ганьо Цончев.", написа той.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).