Падна най-големият джакпот в историята на България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
08:40 / 28.03.2017
1148
Късметлия от Ямбол спечели най-големия джакпот в историята на България. Печелившите числа за сумата от 12 милиона лева в играта "Големият джакпот" на Национална лотария бяха изтеглени от легендарния български гимнастик Йордан Йовчев снощи.

В продължение на повече от година никой не успя да спечели невижданата сума. През месец март участниците в играта "Големият джакпот" получиха два пъти по-добър шанс за спечелване на рекордните 12 милиона лева. Националната лотария премахна отбелязването на страна на монетата и даде възможност за спечелване на джакпота само с познаването на 6 от 47 числа. 

През целия месец участниците могат да се възползват от промоцията в "Големият джакпот" и да играят единствено със своите любими числа. Увеличени бяха седмичните тегления за първия по големина джакпот в България. Притежателят на джакпота все още е неизвестен, затова нека всички играчи пуснали фиш в Ямбол да проверят талоните си.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).