Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Панайотов: Черната кутия на Миг-29 ще бъде изпратена в Русия най-рано след три-четири седмици
Автор: Екип Burgas24.bg 10:53 / 25.07.2021Коментари (6)1900
© Plovdiv24.bg
Черната кутия на падналия на 9 юни в морето край Шабла изтребител МиГ-29 ще бъде изпратена за разчитане на данните в Русия най-рано след три-четири седмици. Това заяви във Велико Търново в събота вечерта военният министър Георги Панайотов, цитиран от БНР.  При инцидента загина пилотът подполковник Валентин Терзиев.

Относно причините за забавянето военният министър заяви: "РСК МиГ в момента извършва проверка на хората, които изпращаме. А също така там, до колкото съм запознат, се обособява специален район, тъй като специалната лаборатория е със степен на секретност, което изисква те да си вземат техните национални мерки. Затова нещата се бавят. От три до четири седмици тогава ще изпратим делегация заедно с черната кутия“. 

Панайотов бе вчера във Велико Търново, за да приветства випускниците на Националния военен университет "Васил Левски“, присъства на тържествения ритуал по връчване на дипломите и присвояване на първото им офицерско звание. В тържествения ритуал участваха още също президентът Румен Радев, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов и началникът на НВУ бригаден генерал Иван Маламов.

"Най-успешните, най-силните държави в света инвестират в образование. А военното образование и подготовка, професионалното  самочувствие на военнослужещите влияят пряко върху отбранителните способности на България, върху националната сигурност на нашата Родина. И днес, в тези трудни времена, повече от всякога  имаме нужда от високообразовани, интелигенти, ефективни офицери и сержанти. Именно такива военнослужещи ще извисяват имиджа на Българската армия, ще печелят признателността на българските граждани и ще се радват на по-голямо доверие и подкрепа от тях", заявил той пред випускниците, съобщават от МО.

Панайотов припомни думите на Раковски "С пламен меч да вървим по бойното поле под победоносния български лев“ и пожела на младите офицери винаги да носят неговия плам. "Призовавам ви да бъдете истински български воини – такива, които се справят с трудности и предизвикателства. Да не спирате да израствате в Българската армия и българското общество“.



Още по темата: общо новини по темата: 100
09.11.2022 »
08.11.2022 »
08.06.2022 »
08.06.2022 »
04.06.2022 »
05.11.2021 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С делегация ще я карат. Ще може не половин година ама от там ще съобщят ,че е повредена от престоя под водата. А Тея капути ни баламосват. Ще плащаме за делегация за една кутия дето е излишна в случая щото се знае причината за инцидента.
+2
 
 
намерили черната кутия преди седмици още не могат да я изпратят в русия... аматьори
0
 
 
Започна се.... Няма ББ, няма ИТН, няма НИНОВЦИ.... ХАХАХА.... НЕ си ли на власт, не си ли спонсор на властта, няма оправя.... Ако не платиш глоба вече, след седмица те дават на съдия изпълнител, полиция и те арестуват.... А за черната кутия може и 3 месеца да мине..... Те на заден ход пеша да вървят, досега трябваше да е там... ХАХАХА.... Хората, затова с мачетето в джоба, и всичко наред да се сваля без глава..... СЛАВИИИИ...., НЯМА ТАКЪВ НАРОД, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА..... НЕ СЕ ХВАЩАЙ С НИКОЙ ПИЧ..... АКО СМЕ ИСКАЛИ ДРУГИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА, Е ЩЯЛО ДА ИЗБЕРАР ТЯХ.... ТЕБЕ СА ТЕ ИЗБРАЛИ, ДЕЙСТВАЙ САМ..... ЩОМ НЯМА ДА ТЕ ПОДКРЕПЯТ, ДА ИМА ИЗБОРИ, ДОКАТО НЯКОЙ САМ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА!!!!! СЕГА МИ ВКАРАЙ И МАЯ С НЕЙНИТЕ 5%.....ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА В ТЕБ СЛАВЧО..... МАХАЙ КОМУНЯГИ, МАХАЙ ББ, КАРАКАЧАНИ, СИМЕОНОВЦИ... УСПЕХ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: