Панделиева към майката, чиито деца бяха отвлечени: Колко милиграма акъл са нужни?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
17:24 / 20.02.2024
1481
Лияна Панделиева направи на пух и прах с коментар майката от Дупница, която остави автомобила си с включен двигател на паркинг в Дупница, а колата беше задигната от мъж, заедно с децата. Във фейсбук известната журналистка написа, видя Plovdiv24.bg:

Глупава и безотговорна майка в Дупница оставя в колата си две мънички дечица с ключове на таблото и работещ двигател, но всички говорят за това, че психично болен човек е откраднал колата.

Голямата тема за медиите обаче е как се е държал арестуваният при самия арест. Оказва се, че крадецът е бил напълно с акъла си, след като внимателно е оставил децата извън колата и е продължил да бяга.

Странното е, че никой не пита майката колко милиграма акъл са нужни, че да не остави колата работеща на място, откъдето всеки може да потегли с нея. Ами ако колата беше открадната от опитен крадец, как това щеше да е различно?

Забранено е оставянето на автомобила работещ и без водач, но никой не пита жената каква е нейната отговорност и колко тъпа е всъщност.

И макар никой да не спомена за детски столчета, дано поне те са били монтирани в колата.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Градушка удари пловдивско село, унищожи цялата реколта
Главчев разпореди да се ускори изграждането на Националната детск...
Хиляди Ботеви поклонници се стекоха на връх Околчица
Само за ден: МВР хвана 38 пияни и дрогирани зад волана, петима от...
Няма да има извънредно заседание на парламента днес, неуспешен бе...
Неделното извънредно заседание не събра кворум при първата регист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).