Пари и отмъщение в дъното на зловещата инквизиция на Кулин

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:13 / 03.08.2019
1205
Згоригражданинът Тодор Кулин е бил убит брутално, като в дъното на зловещата инквизиция стояли и пари, и отмъщение, това твърди "Конкурент“, като се позовава на източник в разследването на тежкото криминално деяние. Разплитането на престъплението продължи почти месец, преди разследващите да "заковат“ извършителите.

Криминалистите били озадачени, когато в сейфа му открили 4-цифрена сума в долари, до които убийците така и не достигнали. Това ги насочило да търсят други мотиви, освен кражба. Така при разпитите на всички хора, работили през годините за убития, се установило, че възрастният мъж е посягал и е имал сексуални контакти с всички жени, на които е давал работа. Отмъщението на някой ревнив съпруг се оказало достатъчно основание ченгетата "да преслушат“ затворник, който изтърпява наказание при по-лек режим във врачанския пандиз. Така разследването стигнало до "мозъка на операцията“, който познавал Тодор, но нямало данни той да е напускал зандана, което вкарало разследването в задънена улица.

Говорителят на прокуратурата и наблюдаващ прокурор Камелия Трифонова поясни, че "вероятно единия от заподозрените и жертвата са се познавали, тъй като арестуваният бил от врачанския край“. Щастлива случайност помогнала на криминалистите да стигнат до извършителя на убийството, който в момента е с постоянна мярка "задържане под стража“. До нея се стигнало след много разпити, включително и с детектор на лъжата. От затворника обаче разследващите така и не успели да научат къде са 200-те бона, изчезнали от дома на убития, според неговите близки.

Припомняме, че зловещото криминално деяние беше установено на 3 юли, когато размазания от бой с щанга Тодор Кулин бил открит от свои роднини в локва кръв и с множество наранявания по главата и тялото.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).