Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Паяк" вдигна кола с 8-годишно вътре! Майката припадна, като го видя провесено!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:13 / 20.07.2017Коментари (18)1781
© Burgas24.bg
"Паяк" вдигна кола с 8-годишно дете в нея. При случая майката на детето припаднала и се налага намесата на бърза помощ и полиция. Инцидентът е станал преди три дни. 34-годишна казанлъчанка паркира колата си на улица "Л. Кабакчиев" в Казанлък и отскача до близкия магазин. През това време "паякът" преминава и преценява, че трябва да вдигне автомобила, част от който бил паркиран в обсега на автобусна спирка.

Вдигат колата, но не забелязват, че в нея е 8-годишно момиченце. След като колата била вдигната, репатриращият автомобил се отправя към паркинга под надлеза. В това време детето отворило прозореца и започнало да крещи. Майката видяла ситуацията и хукнала след "паяка".

Служителите в специализирания автомобил разбрали, че има нещо нередно, но спрели колата чак по бул. "Н. Петков". При гледката на провесилото се през прозореца на вдигната от "паяка" семейна кола, майката припаднала, като се налага намесата на спешна помощ, на място идва и полиция, съобщава Преств.бг. Детето, също било стресирано в ситуацията.

При огледа, станало ясно, че обслужващите "паяка" не видели детето, тъй като страничните стъкла на колата били затъмнени. Майката не могла да реагира, тъй като "паякът" вдигнал колата буквално за минута. Родителите не коментират има или не нарушение при паркирането в случая, но недоумяват как тримата служители, обслужващи репатратора, не са видели или чули навреме детето, а вдигнали колата и изминали близо километър с малчугана.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
В повечето цивилизовани страни дори куче да оставиш заключено само в колата/особенно в жеги/ отнасяш солена глоба. Какво да говорим за дете. Случило се е едно от многото възможни неприятности. Възможни са и по опасни случки. Например детето освобождава колата от спирачка и скорост и при наклон потегля, противозаконно отнемане, удар от друго превозно средствои т.н. Дете не се оставя без надзор при определени обстоятелства !!! КАЗАХ !!!
+5
 
 
Майката е виновна в случая че е спряла в нарушение, детето не се е виждало и може би е било уплашено от непознатите около колата, може и да се е криело...
Весели празници на всички! :)
на 20.07.2017 г.
+2
 
 
Що за малоумна майка ще остави детето си само с колата?!
-5
 
 
Така може да ги осъди сега, че ще може да си паркира където си поиска и да си плаща глобичките с парите от обещетението.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: