Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
ѕетокласничка написа жалба до държавата: –аниците ни тежат по 8 кг! Ќаправете нещо!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 10:09 / 21.10.2017 оментари (47)3117
ѕетокласничка написа жалба до јгенци€та за закрила на детето. ≈то защо: "«дравейте, госпожо  ънева!  азвам се “еодора  онстантинова Ѕожкова, ученичка в 5 клас в училище "ƒобри ¬ойников" в —офи€. ¬ашето име го намерих в сайта на ƒържавната агенци€ за закрила на детето. »скам да подам сигнал за тежките раници на учениците. ћисл€, че не е редно те да тежат по осем и повече килограма. —ъбрала съм подписите на съучениците ми, които са съгласни с мен, че това е вредно за здравето ни и за самите нас. ћол€ да направите нещо по въпроса".

ћеждувременно вчера стана €сно, че министерството на образованието†работи активно в посока да бъде намалена тежестта на ученическите раници. “ова съобщи във ¬арна просветни€т министър  расимир ¬ълчев. ѕо неговите думи двата най-добри варианта са, където има възможност да се въведат електронните учебници, или да има шкафчета в училищата, където децата да могат да остав€т помагала.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
јбсолютно е така!!! ...... ¬ 5 клас раницата дежи близо 8 кг. —амо за сравнение самата ми петокласничка тежи 33 кг.,носи 1/4 от теглото си на гръб по ц€л ден.....
0
 
 
—ъгласна съм с теб.ѕо бълг и математика имат по 3 тетрадки, като сложиш и учебниците само по тези предмети и раницата тежи вече 5кила.јми и по другите предмети като сложиш учебник и тетрадка?.....—поред мен за това вина имат и самите класни ръководители, понеже те избират допълнителните тетрадки и сборници.» на т€х тр€бва да им се направи забележка!
0
 
 
ѕраво е детето....¬сичко се прави, за да накарат децата да мраз€т училището....Ќ€какъв параграф 22!!!!
0
 
 
явно в Ѕългари€ началното образованието е търговска дейност.¬нукът ми в  ≈…ћЅ–»ƒ∆ ћј—ј„”«≈“— в раницата има кутийка с плод и листа с домашната ко€то са му дали.ƒаже и моливите и листовете им ги дават в училището.
0
 
 
ƒе да беше само в това проблема! «а жалост системата излишно (а може би целенасочено) обремен€ва, стресира и като ц€ло отвращава децата към учебни€ процес! ћного жалко, че иде€та на нашето образование за създаване на всестранно развити личности, всъщност е обречена на пълен провал, а още по -страшното е, че всички сме на€сно с това, но не правим нищо по въпроса! Ѕраво за смелостта и инициативата на детето, но...както знаем всички, една птичка пролет не прави! рЯШ•
0
 
 
Ќе съм сигурна, че са подход€щи за нашите разбири тротоари.
0
 
 
ў≈ ѕќћ»—Ћ» Ћ» Ќя ќ… Ќј…-ѕќ—Ћ≈ ѕќ “ќя ѕ–ќЅЋ≈ћ?! ƒќ ќ√ј ў≈ ћЏ Ќј“ ƒ≈÷ј“ј “»я Ѕ≈«”ћЌќ “≈∆ » –јЌ»÷» » «јўќ?!
0
 
 
Ћуда работа... ќтдавна се говори, но нищо не е направено по въпроса...
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќационални новини:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2018/2019
ћатури 2019
24 май: ƒен на слав€нската писменост и култура
ƒойчин отива на съд за катастрофа с жертва на път€ край  арнобат
»зграждането на јћ "—трума"
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: