Петър Москов иронизира Кунева с виц за девствеността

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:34 / 15.11.2014
1092
Това, което направихме вчера на съвместно заседание с вицепремиера Томислав Дончев и министър Лиляна Павлова - ще внесем животоспасяващите апарати за онкоболни. Ние ще се явим с господин Дончев и госпожа Павлова и ще защитим програмата. Защото трябва да се помогне на българските пациенти, вместо те да ходят в Турция. Това заяви пред "Тази събота" по bTV новият здравен министър Петър Москов.

"Всеки, който е забравил, че медицината е занимание да се помага на болните и слага друг приоритет, ще има проблеми", посочи Москов.

Според него здравната система и администрацията в нея функционират "по начин, който е зададен".

"Начинът, по който се осъществява мониторингът върху публичното усвояване на средства в здравеопазването, ще бъде променен", заяви още той.

Москов посочи, че успехите на правителството ще са успехи на всички, не само на премиера или на някой от екипите му.

На въпрос за разединението в Реформаторския блок и противоречията с Меглена Кунева, Петър Москов отговори с анекдот: "Помните ли вица за една жена, която подала молба за развод, защото след 4 години брак с комунист, той й обещал: "Утре ще го направим" и тя останала девствена".

"Така, както сме се явили с ясното доверие, че заставаме един до друг, аз приемам подобно действие като обща отговорност. Моля този разговор - за недоверието да бъде затворен сега! Ако хора като Божидар Лукарски, госпожа Кунева нямат сили да застанат зад посочените от тях реформи, това би било контрапродуктивно и провал на целите на нацията. 

Това е сериозно! За мен е абсолютно необяснимо, няма причина тя да излиза с декларация - човек си има доверие, когато се изпълнява решение. Ние имаме решение да отидем на конгрес и там да решим кой ще е ръководителят ни", заяви Петър Москов.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Прогноза: Още по-високи цени на златото и среброто през следващит...
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Съседка на семейството, което пострада при катастрофата с автомоб...
Петима са задържани у нас за злоупотреба с еврофондове
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).