Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пиарката на Кирил Петков с неграмотно написан пост в мрежата
Автор: Екип Burgas24.bg 08:34 / 08.02.2022Коментари (3)560
© Facebook
Пиарката на Кирил Петков Диана Дамянова защити решението на премиера да състави списък с престъпници на базата на новини, които е прочел в интернет. В стремежа си да бъде оригинална, Дамянова публикува пост във Фейсбук, осеян с правописни грешки. 

Редакцията на Sofia24.bg публикува изказването без каквато и да е намеса:

МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ НА БИБЛИОТЕКАРИТЕ -ПОЖАРНИКАРИ

"Мозъчният център на онова нещо, което беше в продължение на повече от десетилетие премиер на Българиия, е в пълна и тотална мобилизация.

Измислили са невероятни ходове:

Гешев ще привика Кирил Петков за да го пита кои са аджеба онези крадци и корумпанти, дето цяла България ги знае, само Гешев не.

Цацаров пък ще привика правосъдната министърка за да му даде онези улики срещуе Гешев, които твърди че имала.

От своя страна Гешев спешно привиква онзи човек, дето допреди дни управляваше Булгаргаз и като го разпитва с часове му дава възможност да поговори в ефир за най-добре управляваната, именно от него компания.

Онзи пък от КЕВР се е трогнал най-после да се запознае с цените на газта, за които иначе лично отговаря и се е мобилизирал да направи спешна проверка на .... ръководството на Бултаргаз на два дни мандат.

Нищо не сближава хората повече от общото им престъпление се казваше в една голяма книга, та напоследък се получи едно сближаване от пълнещите цял уикенд екрана руменпетковци и овчаровци, под мъдрия поглед на шефа на мафията - лицето бб.

Милата родна медия изчерпателно отразява всички тези "свински черва", както и общата атака на "мозъчния център".

Такава синхронизация на мафиотските структури не е имало, откакто щастливият български зрител беше облагодетелстван да начлюдава "мачлето" на бб и героичните голове, които последният вкарваше.

Защото познавачите знаят, когато вкара / в смисъл дадат му/ гол, бб ставаше особено ларж и раздаваше с пълни шепи от държавната баница. И познавачите знаеха, организираха гола и после идваха с листчето с просбите за милиони. А щастливият победител ги изпълняваше някак си бащински, някяк си благородно..

Та този целият мозъчен тръст през последните дни, добил връх на мозъчното упражнение в призовката , изпратена до Кирил Петков, се оказа много лесна и удобна топка за отиграване.

Списъкът, с който Петков ще посети лицето Гешев, макар и непълен и изчерпателен, отговаря на простичкото искане на един народ - искане да научи имената на престъпниците, обирали държавата му в продължение на повече от десетилетие.

Да дадеш думата на Петков, за да изчете макар и непълния списък на престъпленията ти, е висш пилотаж на симеоновската школа, чрез тяхната "юридическа" и пожарникарска част.

Удивително е как можеш да имаш толкова много пари, "медиен" ресурс и съучастници и да продължаваш да бъдеш чак толкова прост.

Вярно е, че в гербаджийските среди никога не са се навъртали интелектуали, но чак толкова тъпа постановка на тройката -Гешев - Борисов- Цацаров, едва ли може да се очаква.

Сигурно онзи пазител на честта, онзи стожер на справедливостта, онази еманация на почтеността Пеевски, сега тъжно хлипа пред телевизора.

Защото, не е достатъчно да притежаваш телевизия, трябва и да знаеш какво да правиш с нея. А точно на тази част в пожарно-юридическия факултет не са наблягали особено.

Защото цялостната дейност на този триумвират и неговия "дон" Пеевски е била съсредоточена в придобиването и унищожаването на бизнеси. Поради лошо управление и незнание на базови бизнес правила.

Въпрос на учебно заведение и на природен умствен капацитет!", написа Дамянова.

 

 

 

 

 

Коментар

 

 

Споделяне








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.02.2022 г.
+1
 
 
Пропуснала е оня-канадеца!
Aнонимен
на 08.02.2022 г.
0
 
 
За съжаление толкова е грамотна авторката на поста Г-жа Диана Дамянова и с почти толкова умствен багаж...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Бюджет 2024
Хороскоп за деня
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: