Пиарката на премиера: Няма такъв народ!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
08:45 / 11.04.2022
486
Пиарката на премиера Диана Дамянова с нов прочит на политическата ситуация в страната. Повод за поредния й пост е битката за БНБ, в която две партии от коалицията оспорваха лидерство -  "Продължаваме промяната" и "Има такъв народ".

Дори след оттеглянето от надпреварата на Андрей Гюров от ИТН продължиха с нападките. 

Вчера Тошко Йорданов беше категоричен: "Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху "Има такъв народ", върху Министерството на регионалното развитие, рекет върху всеки един шофьор – говоря за проблема с транспортните фирми".

Малко по-късно дойде и изказването на пиарката Дамянова. Както винаги, публикуваме, написаното от нея, без редакторска намеса:

"Понякога сигурно се случва и да се съдят взаимно във времето, докато продължават да делят общ покрив.

Навярно на накои от тези двойки и им се случва отново да заживеят заедно. Било поради навик, или пък защото са открили нещо ново и позитивно в помежду си.

Но в мнозинството от случаите все пак накрая се разделят. Единият си отива, а за другият остава в бившата семейна квартира.

Въпросът единствено е дали е чисто български феномен да трошиш общото имущество и да пребиваш децата, докато оставаш да живееш под общия покрив?

Наистина няма такъв народ!", написа на страницата си Дамянова.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).