Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Питбул нагриза малък домашен любимец пред очите на стопаните му
Автор: Пламена Николова 09:22 / 03.09.2019Коментари (9)1208
Питбул нагриза малък домашен любимец пред очите на стопаните му. Кучето е агресивно и опасно не само за животните, а и за хората, става ясно от коментара на Laura Larson в социалната мрежа. Ето какво споделя младата жена за преживения ужас:

"Никога не съм си и помисляла, че някога такова нещо може да ни се случи! Направо думи нямам, с които да опиша болката! Но тъй като това не е единичен случай, нито за този човек и неговото куче, нито за много други като него. За това искам да споделя за да може да достигне до колкото се може повече хора и институции.

В събота привечер (31.08.2019г.) на ежедневната си разходка в кв. Изгрев до горичката на бул. "Самоков", нашите Роби и Томи бяха нападнати от кучето на този господин на снимката. Томи успя да се измъкне, но за съжаление Роби не успя и беше завлечен в гората. След борба и опит на мъжа на майка ми да ги спаси..... Не успява. Въпросният господин Иван собственика на питбул по-скоро насъсква умишлено кучето си срещу други кучета, котки, а се е случвало и на човек да скача да го хапе!

Пуска го нарочно да се разхожда свободно за да може да напада. Когато мъжът на майка ми удря по главата питбула, за да пусне Роби от устата си, (понеже той не е на ясно как се отваря уста на такова куче! ) собственика му започва да го дърпа с думите "Не ми бий кучето". И съответно питбулът отива към горичката с малкия ни Роби в уста. Последствията ги виждате.

Всички, които ме познават знаят за моята любов към всички кучета (без значение дали са породисти или не). За това моят апел е да се насочи вниманието към човекът, който носи по-голямата вина за такива инциденти. В конкретния случай става въпрос за господина от снимката - Иван Прибиловски, на когото такива действия и случки не са му прецедент, а ежедневие. Този случай не е първия и ако не се вземат мерки от съответните органи ще има още такива случаи. За това търся гласност и отзвук за да има и действие, защото всички знаем, че то се случва само когато има гласност в интернет пространството."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да приспят питбула или да му го вземат. Той очевидно не знае как да се грижи за него и го обучава да става боклук какъвто е самият той!!!
0
 
 
Да се забрани гледането на опасни кучета!!!Някой ден, някои хора ще почнат да гледат и лъвове и да ги разхождат, ако имат възможност.Подобни стопани сигурно са много страхливи хора... Трябва нещо да ги пази...
Aнонимен
на 04.09.2019 г.
0
 
 
Пинчера е прободен в сърцето от кучешкия зъб на Питбула. Нямал е никакъв шанс. Издъхнал е за секунди. Това не е невинна заигравка на кучета които се търкалят и ръмжат. Това е хладнокръвно убийство от куче вкусвало кръв нееднократно!
0
 
 
Тези животни се водят с намордник и много къс, но як повод, обикновено около врата за по-добър и сигурен контрол над животното! Така е в целият цивилизован свят! Този вид породи бойни кучета трябва да преминат задължително обучение и дресировка при специалисти! Куцо и сакато се разхожда с питбул! Избиват комплекси ли или какво? Не знаят как се отглеждат и възпитават, гледат ги в апартаменти, ключов фактор за спокойното поведение на тези породи са ежедневните разходки, поне два три часа два пъти дневно, но не парадни...както и квадратурата на обитаване, която се изисква за такова куче! В противен случай кучето се изнервя и всичко де що се движи или лае или вика може да бъде потенциална заплаха за него! Много често стопаните си го отнасят сами....Много жалко за мъника! Съдете нещастника, който със сигурност не е знаел какво трябва да направи, защото не познава това, което отглежда! Невежи колкото си щеш!
Aнонимен
на 03.09.2019 г.
0
 
 
И аз имам питбул,но никога не го насъсквам,винаги е на повод и никога свободно не го пускам.Съжалявам за малкото кученце,собственика е виновен и отговорен,но малките винаги са пуснати и сами идват понякога,а ако ръмжат и лаят на питбул,няма как да не са нападнати,затова пазете ги и вие!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: