Питбул обезобрази лицето на мъж в Пловдив

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
14:54 / 20.06.2021
1665
За страшен инцидент с питбул в Пловдив съобщиха от Районния съд в града под тепетата. Случката е регистрирана в самия край на лятото миналата година, но едва сега получава гласност.

Ето какво информират от институцията:

Подсъдим е М.И.С., обвинен за престъпление по чл.325в, ал.1 вр. чл.129, ал.2 вр. ал.1 от НК, за това, че на 20 септември 2020 година в Пловдив не е положил достатъчно грижи за гръбначно животно – куче порода "питбул“, което се намирало под негов надзор.

Подсъдимият, във видимо нетрезво състояние, оставил кучето да се разхожда сред хората свободно, без поставени намордник, каишка и повод, в резултат на което без никаква провокация е причинило средна телесна повреда на В.Г.Г.

Пострадалият бил настанен в Клиниката по лицево-челюстна хирургия при УМБАЛ "Св.Георги“, където били извършени хирургически намеси с цел възстановяване на причинената масивна многолъчева разкъсно-контузна рана на лицето, в областта на устните и устната кухина и на върха на носа, което е довело до обезобразяване на лицето му. Делото е насрочено в разпоредително заседание.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).