Пиян младеж крещи в българско село "Ставайте, помаци, майка ви..."

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
11:40 / 18.10.2019
1095
Пиян младеж крещи "Ставайте, помаци, майка ви ***“, буди живущите по улицата, рита кошове им за смет и накрая нанася удари върху човек за отправена му забележка, разбра репортер на Plovdiv24.bg. За нарушението виновникът трябва да заплати 100 лева глоба, наложена му от Пловдивския районен съд.

На 29 май тази година млад мъж от село Устина, Пловдивско, се напил и около 23,00 часа тръгнал да се прибира към дома си. Докато вървял, крещял обиди от рода на: "Ставайте помаци, майка ви ***“ и други обидни реплики. Ритал кофите за боклук на пътните врати на жителите на улицата. Друг мъж излязъл от къщата си и направил на хулигана забележка за поведението му. Вместо да се засрами, подпийналият се нахвърлил върху човека, нанесъл му няколко удара и избягал. На следващия ден потърпевшият подал молба в районното в град Стамболийски.

За поправянето и превъзпитаването на нарушителят Темида реши, че следва да бъде му наложено по-леко наказание, а именно – глоба в размер на 100 лева. Според магистратите виновникът е млад, неосъждан и безработен и глобата ще му помогне да се научи да спазва обществения ред.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).