Пиян нападна шофьор на училищен автобус

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:38 / 01.05.2019
1036
Пиян нападна и наби шофьор на училищен автобус в Павликени.

Без никаква видима причина пияният засякъл на пътя автобуса и го принудил да спре. След това нападнал водача и започнал да му нанася удари. Накрая след като се наситил и утолил гнева си, непознатият се качил обратно в колата си и отпрашил в неизвестна посока. След подадената жалба, полицията бързо успяла да открие побойника, 32-годишен мъж от Луковит. При направената проба дрегерът отчел малко над 1 промила алкохол. Срещу мъжа е започнато бързо произодство за хулиганство и той ще бъде даден на съд, пише Монитор.

Друг пияница пък нападна охранител във Велико Търново в района на стадиона. Между двамата възникнало спречкване, при което единият от мъжете, на 49 години, първо извадил газов пистолет и произвел изстрел с него. След това докопал метална тръба и опитал да удари охранителя с нея. Накрая извадил от джоба си метален бокс, но и с него не успял да нанесе удар върху съперника си. След намесата на полицията, нападателят е задържан. Причината за агресията му била, че охранителят се опитал да го изведе от заведение,където той създавал проблеми.

Полицаи пък си имаха проблеми с агресивен младеж в Свищов. След подаден сигнал за нарушаване на нощната тишина патрул отива на посочения адрес. Там е установен 19-годишен младеж, който отказва да изпълни полицейските разпореждания и нанесъл два удара на униформените по крайниците. Накрая той е задържан и е откаран в полицията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).