Пиян шофьор блъсна пешеходец и избяга

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:56 / 23.01.2016
871
Пиян шофьор е блъснал пешеходец във Велинград, който вследствие на удара е с избити зъби, но без опасност за живота. След катастрофата водачът - Христо Ч., на 54 години от курортния град избягал, но по-късно бил задържан от местните полицаи, пише "Монитор".

Пътният инцидент е станал на главния булевард "Съединение", където Димитър М., на 46 г., пресичал пътното платно, когато ненадейно върху него налетял шофьорът нарушител. Вместо да окаже помощ на пострадалия, виновникът за злополуката продължил по пътя си и се укрил от органите на реда.

Раненият в челюстта бил откаран в болница, където лекарите установили, че няма опасност за живота, но е с няколко изкъртени зъба вследствие на сблъсъка. Тъй като нямало свидетели на инцидента на велинградските полицаи им отнело известно време, докато открият кой е ударил 46-годишния Димитър.

Те разкрили виновника и когато го тествали с дрегер, уредът отчел 2,70 промила алкохол в кръвта на шофьора, който бил задържан за денонощие в ареста на велинградското Районно управление на полицията.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важна новина за студентите
Здравният министър: Състоянието на пострадалия служител на БДЖ е ...
Идва голяма жега!
Министърът на правосъдието инспектира ремонтa на затворническо об...
Ето ги антимафиотите, разплели мащабната схема за източване на со...
Още 1 млн. лева за допълнително оборудване за медицинските хелико...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).