Пияна девойка нападна възрастно семейство в дома им, души бабата-инвалид

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:38 / 24.08.2018
1887
17-годишно момиче нападна възрастно семейство в дома им в центъра на Русе. По думите им, тя е била в нетрезво състояние. Тийнеджърката е счупила прозореца, нахлула е в стаята и започнала да души 75-годишна жена, която е инвалид. Антоанета и Лука още не могат да се съвземат от случилото се.

Възрастната жена, която е трудноподвижна, разказа, че около 4 часа се събудила от блъскане по входната врата. Видяла, че е момиче и помислила, че има нужда от помощ и отворила. "И като се изправи – силно лъха на алкохол. Върви зад мен и влиза и аз вече виждам, че не мога да се оправя и отворих на мъжа ми вратата и почнах да му викам моля ти се, звъни на полицията. Тя като чу полицията, тръгна оттук, ама значи като лъвица, като сърна прескочи оградата“, каза Антоанета Араклиева.  

Съпругът веднага позвънил на тел. 112 и излязъл в края на улицата да чака полицаите. През това време обаче нападателката атакувала отново къщата - строшила стъклото на прозореца и нахлула в стаята. 

"И ми вика: "Ще те убия“, и ме хвана за врата, тогава само викам: "Божичко“. Тя ме блъсна и аз паднах, всичко ми е убито, но най-вече душата“, каза жената пред БНТ.  

"Като отидох да я видя, тя лежи. Помогнаха ми полицаите и я вдигнахме. Жена ми е в шок, аз също“, добави Лука Араклиев. За щастие, Антоанета Аркалиева се е разминала само с натъртвания и синини по тялото. Възрастните хора си обясняват агресията на младата жена и с вероятна употреба на наркотици.  

"Не съм виждала такива очи. Аз вече си отивам, но децата ни трябва да растат в здрава среда, да няма наркотици“, смята Араклиева. Полицаите, които пристигнали на място, успели бързо да заловят нападателката в района. Проверката по случая продължава. В нея участва и инспектор от Детска педагогическа стая.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).