Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Plasico IT Superstore - ритейл магазин за IT техника, периферия и аксесоари
Автор: Екип Burgas24.bg 17:01 / 31.07.2020Коментари (0)2878
©
Днес много магазини предлагат всевъзможна електроника и технологични устройства, но малко са фирмите, които могат да гарантират високо качество на продуктите и професионално обслужване на клиентите. В следващите редове ще Ви представим онлайн магазина Plasico IT Superstore, който е сред единиците покриващи споменатите по-горе критерии и ще видим предлаганите в него видове техника. Ще разберем могат ли в Пласико геймърите да намерят нещо за себе си и особеностите на специализирания сервизен център.

Какви продукти ще видите в Plasico.bg

Като търговец на различни видове техника и електронни устройства, от Plasico са се постарали да осигурят както голямо количество категории отделни продукти, така и тяхното разнообразие. Подобна широка продуктова гама дава гъвкавост на клиентите и прецизност в избора спрямо нуждите и целите им. От друга страна, в Пласико имате възможност да изберете конкретна марка фаворит и да насочите избора си само към нейни продукти или да ги филтрирате по цени и други опции, съобразени с вида на устройствата.

Пласико е специализиран онлайн магазин за IT техника и тук ще можете да разглеждате и купувате различни видове продукти, като:

хардуерна периферия;

лаптопи;

компютри;

таблети;

смартфони и много други.

В Пласико също имате възможност да направите своя избор от нова или втора ръка техника, където и в двата случая получавате гаранция за покупките си. При употребяваните продукти обаче, цените в Plasico IT Superstore са значително по-ниски, а техническото състояние предварително проверено и тествано. 

Неща специално за геймъри

Ако сте любител на игрите и гейм технологиите, в Plasico.bg поддържат специално кътче за всички геймъри. Тук ще откриете всевъзможни технологични джаджи, геймърски лаптопи и аксесоари. Пласико са предвидили и компютри с най-съвременния и производителен хардуер, който ще Ви осигури дълги часове гейминг на висока резолюция с максимални настройки на графиката, потресаващ звук и нужния комфорт за топ-потребителско изживяване.

Само с посещението на тази категория и магазина на Пласико е възможно да се снабдите с най-съвременното и технологично оборудване, получавайки пълна техническа поддръжка, безплатен съпорт, гаранция за покупките си и най-добри емоции.

Разберете повече за специализиран сервизен център

Компанията Plasico IT Superstore разполага със собствен сервиз, където се извършва поддръжката и обслужването на гаранционните и извънгаранционни продукти. Той е оборудван с най-съвременните и технологични инструменти, с които боравят само специалисти с дългогодишен опит в областта и нужното образование. Ето защо можете да им се доверите напълно, а и положителните потребителски мнения доказват това твърдение.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: