Плевнелиев проговори за откраднатия джип: Крадците са брутални, действали са посред бял ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:13 / 22.12.2021
1153
"Джипът все още не е намерен към този момент, в който разговаряме. Дали сме шанс на институциите да си свършат работата, но към този момент те остават длъжници на гражданите".

Така бившият президент (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев проговори пред "Блиц" за драмата с откраднатия на съпругата му джип БМВ X5 от Ринг Мол на Околовръстното шосе в столицата. Припомняме, че престъплението се разигра в събота посред бял ден на паркинга на търговския обект.

"Крадците са брутални. Действали са посред бял ден. Не мога да си обясня как може да бъде откраднат автомобил в светлата част на деня и то в изключително посещаван мол", заяви Плевнелиев.

"Моята съпруга Десислава обясни подробно за кражбата по телевизията. Целта на нейното изказване беше да се помогне превантивно, за да не се повтарят толкова нагли кражби, както стана с нейния джип. Мисля, че стана добре, че Десислава даде публичност на този случай, защото след това с нас се свърза вълна от хора, които ни разказаха, че са станали жертви на подобно безобразие", подчерта Росен Плевнелиев.

"Не трябва да оставаме безучастни към подобен род прояви. Крадците наистина са постъпили брутално. Това на практика означава, че никой от нас не е застрахован от посегателство. Та те могат откраднат дори джипа на президент пред очите на милиони", не скри възмущението си Плевнелиев.

Предишният президент се надява, че МВР ще си свърши работата и злосторниците ще бъдат арестувани и предадени на съд.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Коалицията "БСП за България" регистрира листата си в Бургас
Ето как методът на пазаруване 6 към 1 работи за Вас
Интензивен трафик и по пътя София - Варна
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...
Как да ядем правилно стриди?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).