Пловдивчанка: Ромчета нападнаха внучето ми без причина

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
07:42 / 28.06.2020
1430
Малки ромчета са скочили да бият българче близо до детската площадка и спортното игрище на площад "Съборище“ в пловдивския район "Централен“. Това твърди бабата на детето Таня Клеменкова, която разказа за неволите на квартала с жителите на близката "Аджисан махала" пред репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза тя в деня, когато община Пловдив представи на място готови обекти по проект:

"Миналия ден моят внук играеше с другите деца от квартала тук на площадката. В играта малчуганите са се скрили зад съседния блок, където моето внуче го срещнали пет ромчета, които почнали да го бият. Съседка от жилищната сграда видяла какво се случва и започнала да вика от терасата. Детето избягало и се върнало при майка си. Тя попитала ромчетата защо го бият, а те не успели да отговорят. Детето започна да заеква от страх. Как да дойде отново да играе тука?

Ние нямаме против да идват да играят и ромчета – все пак деца са, но да не бъдат толкова агресивни. Идват на игрището и гонят нашите деца, които са по-малко. Какво да направим ние – не им познаваме родителите им, за да говорим с тях. Има и много викане по цели нощи! От целия блок има оплаквания. Като имаше коронавирус в махалата, тук беше пълно с ромчета“.

Цялото изявление на г-жа Молешкова-Клеменкова може да гледате в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).