По-ниски температури днес, на места ще превали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:14 / 25.08.2014
787
Днес над страната ще има променлива, често значителна облачност. На отделни места в източните и планинските райони краткотрайно ще превали. Ще бъде ветровито с умерен северозападен вятър, който в Източна България ще се ориентира от североизток. 

Температурите ще се понижат и преобладаващите максимални ще бъдат между 24° и 29°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде малко по-високо от средното за месеца.

Над планините облачността ще е често значителна. На места, главно в Рило-Родопската област ще превали дъжд. Ще бъде ветровито с умерен и временно силен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието ще има променлива, около и след обяд по-често значителна облачност, но само на отделни места слабо ще превали. Вятърът ще се ориентира от североизток и ще бъде умерен. Максимални температури на въздуха: 25° - 27°. Температурата на морската вода e 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, на юг от Бургас временно до 4 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Даниел Митов: Лудият с картечница, наречен "Промяната", вече успя...
Габриела топи майка си за убийството на Пейо
Успокоиха ни за магнитните бури през този месец
Професор Рачев каза какво време да очакваме през следващите дни, ...
Не влизайте в пряк допир с давещ се
Ето какво е състоянието на простреляното от полицай 19-годишно мо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).