Почина Любомир Пенов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:05 / 03.05.2018
4162
Голяма трагедия е сполетяла велосипедиста, който преди две седмици тежко катастрофира на магистрала "Тракия". Любомир Пенов не е успял да се пребори за живота си и е издъхнал. Това става ясно от пост в социалните мрежи. "Скъпи приятели,  Благодарим ви, че бяхте с нас и ни подкрепяхте в тежките дни на надежда и борба за живота на нашия Любо. Душата му избра да отпътува от този свят и да остане вярна на всичко, с което той живя - свобода, лекота, истина.

Вярваме, че той е наоколо и ще бъде жив в сърцата ни, където ще пазим завинаги едно специално, огромно място с неговото име- Любо.  Лек да ти е пътя..... Да го изпратим всички с обич на 4 май 2018 г. от 12 часа /петък/ в Храм "Рождество Христово“, ул. "Филип Аврамов“, кв. "Младост" 3. Димана и Елица". 

МВР за инцидента:

Велосипедист катастрофира в района на 18-ия километър на автомагистрала "Тракия". Инцидентът е предизвикал верижна катастрофа, като отвлякъл вниманието на преминаващи водачи. Сигналът за пътния инцидент е постъпил към 13:30 часа на 19 април. По първоначални данни велосипедист, който се е движил по автомагистралата в посока София, се ударил в заграждения за ремонтни дейности. Закаран е в болница, където е оставен за лечение.

Междувременно инцидентът с велосипедиста довел до верижна катастрофа с четири автомобила. Според данните на полицията шофьори са отвлекли вниманието си заради пътния инцидент. Те са транспортирани в болнично заведение за преглед.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).