Полицай завлякъл десетки семейства с хиляди левове!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:20 / 19.11.2019
799
Полицай от Пловдив е завлякъл десетки семейства с хиляди левове. За да му дадат пари на заем, хората са се принуждавали да теглят кредити. Сред измамените има и пенсионери, които затънали в борчове.

Част от потърпевшите са завели дела и ги спечелили. Въпреки сигналите въпросният човек продължава да работи в пловдивската полиция.

Част от потърпевшите са от пловдивското село Войсил. Завлечени с пари са над 30 души, но пред камерата на Нова говорят само двама, които обясняват, че останалите хора се страхуват да го направят.

Потърпевша от селото, на която полицаят дължи повече от 2500 лева, разказва ,че той бил квартален за Войсил и други околни села. Разказва и за друг човек - болен от диабет дал на Йордан Стойнов сума пари, която също не получил обратно. На мнение е, че хората ги е страх и според нея някой го закриля.

Друг потърпевш обясни, че е дал 2000 лева на Стойнов за документи. Той му обещал да продаде земи и да върне парите. Вече 4 години развитие няма. Полицията е назначила проверка по случая.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Отиде си народен представител и бивш евродепутат
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Коалицията "БСП за България" регистрира листата си в Бургас
Ето как методът на пазаруване 6 към 1 работи за Вас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).