Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полицията предотврати голяма ужасия с пиян шофьор с дете на предната седалка
Автор: Екип Burgas24.bg 21:16 / 14.02.2023Коментари (1)559
Шофьор е задържан от служителите на реда в Пловдив за грубо нарушение на правилата за движение и хулиганска поява на пътя. Бързата реакция на патрули на Второ и Трето районни управления последвала след сигнал от тел. 112 около 19 ч. тази вечер, съобщиха от пловдивската полиция.

Според първоначалните данни на ул. "Братя Миладинови" водач във видимо неадекватно състояние се блъснал с автомобила си в предпазно колче на тротоар пред хранителен магазин и избягал от местопроизшествието. За щастие по време на случилото се няма пострадали.

За ситуацията информация е публикувана в социалната мрежа от очевидци на неприемливото поведение на мъжа зад волана.

Ето какво написа пловдивчанката във Facebook:

"Запомнете го този “хубавец, който едва не се заби в хранителен магазин на ул. “Братя Миладинови" в Пловдив - ПИЯН. Добре, че се удари в колчето, иначе се блъскаше в деца седящи на тротоара. Няколко опита имаше да бъде свален от колата - неуспешни. Последваха телефонни обаждания към 112 (обещаха, че ще изпратят патрул). Зави по ул. Алеко Константинов, където паркира колата и си събра броните. Тук не знам, дали тогава се беше качило от училището, но на предната седалка имаше ДЕТЕ! Последваха нови обаждания към 112 (отново казаха, че ще изпратят патрул), хора се опитаха да говорят с него и да го свалят от колата - отново без успех. Удари се два пъти леко назад в сградата срещу училище “Алеко Константинов", тръгна… с детето. Дано там има камери и органите на реда си свършат работата, защото това е един ПОТЕНЦИАЛНИТЕ УБИЙЦИ НА ПЪТЯ. Мина на червено на светофара на бул. "Руски" - преди моста на Герждика като зави в ляво. Останахме още няколко минути , но патрул така и не дойде. Детето изглеждаше супер стресирано. Надявам се да са се прибрали живи и здрави, както тоя с детето, така и хората, които е срещнал по пътя си! Този човек трябва да си понесе последствията.

След усилените издирвателни и заградителни действия самоличността му е установена. Той вече е задържан във Второ РУ и е започнато бързо производство по чл. 325, ал. 3 от НК.

Направеният тест с дрегер отчел над 1,9 промила в кръвта на мъжа. Активните действия и в момента продължават, уведомена е прокуратурата. В рамките на обявената "нулева толерантност" към подобен тип рисково поведение на пътя и с категорично намерение нарушителите да понесат съответната наказателна отговорност, ръководството на ОДМВР-Пловдив апелира хората, станали свидетели в конкретния случай, да дадат своите показания на телефона в дежурната част на Второ РУ - 032/ 932 002.

Предварително изказваме благодарност за проявената гражданска позиция!, допълват от полицията.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
Бомби в училищата
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: