Поредна детска агресия, този път в занималня

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
13:31 / 19.10.2016
1405
Дете от първи клас на ОУ "Неделя Петкова" в Сопот е уцелило с молив окото на съученик. Това научи БЛИЦ от възмутени родители. Директорът на школото Жана Тракийска потвърди лошата новина. Жана Тракийска съобщи още, че нараненият малчуган е в болница, направена му е операция. За щастие няма да загуби окото си, но има вероятност да остане с намалено зрение. Това ще стане ясно след като приключи цикъла на лечение.

Инцидентът е станал в занималнята. Децата са се закачали, когато момиченцето хвърлило молив и уцелило в окото момченцето. Медицинската сестра веднага е реагирала, обадила се е на родителите на нараненото дете, обадила се е и на очен лекар в карловска клиника клиника, малкият веднага е бил откаран в болница, съобщи още Жана Тракийска. Възпитателката е освободена от работа.

Майката на пострадалото момче настоява момиченцето-агресор да бъде преместено в друго училище. Не е ясно семейството на първолака дали ще заведе дело срещу родителите на момиченцето. Те не са се извинили все още на пострадалото семейство. Раненото дете трябва да тръгне на училище следващата седмица.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Трябва ви потребителски или ипотечен кредит? Първо се допитайте д...
Въвеждането на еврото ще бъде съпроводено с мерки за цените
След абитуриентски бал: Двама ученици на по 14 години са с тежко ...
Калин Стоянов: Собственикът на оръжието, с което дете рани друго ...
Калин Стоянов: Превишена скорост е очевидната причина за тежката ...
Вътрешният министър: Максимум до 6 месеца тол камерите ще снимат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).