Поредна вандалска проява на непълнолетни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:59 / 03.02.2022
460
Два месеца, след като млад мъж счупи стъклопакета и входната врата на пасарелката на бул. "България“, съоръжението отново стана обект на вандалска проява. Този път автор на деянието е непълнолетно момиче, което рита стената от гипсокартон до асансьора, оставяйки зееща дупка.

Инцидентът е заснет от видеонаблюдението на община Русе. На кадрите се вижда как четирима младежи, сред които 3 момчета и едно момиче, слизат от асансьора. Записът е предаден на органите на реда.

"Всички материали по тези случаи се предават на полицията, в някои от случаите органите на реда успяват да идентифицират лицата, които са ги извършили. Все по-често тези деяния се извършват от пълнолетни и малолетни лица", заяви в "Денят започва" Магдалина Илиева, заместник-кмет на Русе пред БНТ.

Ремонтът на тези съоръжения се извършва от общината.

Според Магдалина Илиева е време във връзка с тези случаи да се сезира Регионалното управление на образованието, трябва да бъдат привлечени и психолозите в училищата.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Заради ремонти на АМ "Тракия": Реорганизират движението в този уч...
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха
Жегата през лятото може да докара много главоболия на младите род...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).