Потрес! Вижте мотивите на съда да намали наказанието на изрод-нечовек!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:24 / 26.09.2018
1906
Присъдата от 15 години лишаване от свобода спрямо  С.С. /18г./, постановена от Пловдивския окръжен съд и потвърдена от Апелативния съд, е намалена на 12 години от Върховния касационен съд. Подсъдимият е признат за виновен в извършване на четири престъпления - блудство с 80-годишна жена, която е със 100 процентна инвалидност; противозаконно отнемане на лекия й автомобил "Мазда“; кражба на парите на пострадалата  и  грабеж на златните й накити.

Престъпленията са извършени в землището на  село  близо до Садово, през периода  16 – 17 август 2016 година. Възрастната жена се е придвижвала с две патерици, но обвиняемият ги изхвърлил, отнел й златните накити, блудствал с нея, откраднал колата й и я изоставил на полето, от където тя е успяла да изпълзи до пътя едва на следващата сутрин. Намерили я отиващи на работа хора, които извикали линейка и полиция.

Мотивите на върховните магистрати за намаляване на наказанието са, че пловдивските съдилища правилно са отчели седемте осъждания на подсъдимия като отегчаващи обстоятелства, но не са взели предвид  като смекчаващи такива младата му възраст и социалната му незрялост, обусловена от липсата на образование. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).