Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Потресаваща снимка! Какво прави този човек?
Автор: Георги Кирилов 13:55 / 17.09.2021Коментари (18)2090
© Фейсбук
Потресаваща снимка от Пловдив се появи в социалната мрежа Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Тя е направена по-рано днес в район "Южен" - до улица "Стефан Стамболов".

"Колко трябва да си без акъл! В средата на игрището срещу бившето "Верди" на "Стефан Стамболов" в "Кючука" сушим жито. В потрес съм, не можах да се стърпя!!! Между другото, като ме видя, че снимам, каза, че ще махне веднага колата", обяснява авторката на кадъра.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
А парк "Отдих и култура" има екстремна нужда от стадо кози. Да почистят избуялата растителност и затревените алеи. На община, кметство, "Паркове и градини" видно е , не може да се разчита
+3
 
 
Навремето имах един съученик, с който все се шегувахме със... "селянин". Беше интелигентен човек и отговора беше:" Аз може да съм селянин, но не съм селяндур". Дано всички да схващат каква е разликата? Да си селянин не е недостатък, лошото е, че в градовете живеят много селяндури. То като му видиш дрехите, после държането... и какво като се е родил в град?
0
 
 
Будната гражданка да беше видяла около житото каква гора е. Уж е спортна площадка.За това НЕ сигнализира район Южен. Щото явно за това е заспала!
0
 
 
А бе тия дето сте коментирали я кажете как му викаме на това игрище? Големите пловдивчани.....
+4
 
 
Не знам само кой е селянина....Човека най-чистосърдечно я е попитал,че ако пречи колата ще я премести..Не и е проблем на "гражданката" че няма къде да се паркира, че те е страх да си оставиш детето да играе на улицата (че някой батко с 30 годишна кола може да профучи с 200) че въздуха е под всякаква критика за водата да не говорим, иначе жигулата на буренясалото "игрище" пречи много...
+7
 
 
Беше хубаво игрище едно време. Имаше и хора, които сушаха фъстъци и внимавахме топката да не отиде на там. Ама едно време....сега в Кичука, а и не само, освен да се "подаряват" разрешителни за строеж (и то без достатъчно паркоместа), друго не се прави.
на 17.09.2021 г.
+4
 
 
Дадена е възможност, възползвал се е. Лично мен ме дразни, че това игрище не се поддържа от общината. И още повече ме дразни, че живеещите наблизо и желаещите да го ползват не са направили нищо по въпроса. Толкова ли е трудно да се вдигнат и да го изчистят като помолят общината да вдигне боклука. Все пак данъците са много ниски и все не стига.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 17.09.2021 г.
+5
 
 
Селяния до шия - и от селяка с Жигулката , и от управата на Пловдив. Това на снимката е толкова игрище, колкото и Жигулата е лимузина.
Сподели какво ново....
на 17.09.2021 г.
-1
 
 
Използване на обществени площи за лични, селскостопански цели без разрешение и платени такси се наказва с глоба. За селяните си има място - в село. Колкото си по-голям селянин, толкова в по-отдалечено село трябва да живееш. Толкоз.
+4
 
 
нормално, кво се стягаш толкоз бе гражданино, суши си житото за гълъбите човека.. В Малкия Париж това :) неможе да заобиколиш ли ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: