Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Празнувайте Съединението на България в приказен хотел
Автор: Екип Burgas24.bg 15:06 / 30.07.2019Коментари (0)1009
Наближава един от най-светлите български празници – Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Ден, който е пряко доказателство за национална гордост и традиция. Ден, в който хора от всички краища на страната се обединяват, за да отдадат почит на тези, които са се жертвали за нашето бъдеще.  Но 6-ти септември е много повече от съединението на България - той е и празника на град Пловдив, затова от Парк и СПА Хотел Марково предоставят възможност за истински приказен празник. За нещо различно, забавно и елегантно в уютна атмосфера и обслужване на високо ниво.

За да бъде още по-привлекателен за своите гости, по случай празника, комплексът намиращ се само на 2 км от град Пловдив, предлага неустоим промоционален пакет. Той е за 2 или 3 нощувки с включени закуски и вечери на блок маса, безплатен детски кът с аниматори за доброто настроение на вашите деца, ползването на СПА център, който включва вътрешен басейн с температура на водата 31°C, басейн с хидромасажни функции с топлина на водата 36 °C, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона и студена стая.

За да е пълен празникът от Парк и СПА Хотел Марково са подготвили специална музикална програма, както и томбола с много награди, една от които уникална разходка из Европейската столица на културата с поръчковия модел лимузина - CHRYSLER 300C. На 6-ти и 7-ми септември, освен на хубавата музика в ресторант Belle Vue, който съчетава стилен дизайн със спираща дъха панорамна гледка, ще имате възможността да се насладите на красива заря, която ще освети нощното небе на град Пловдив, по случай Съединението на България.

Побързайте да направите своята резервация сега, за да се възползвате от отстъпките при ранни записвания!

Но това не е всичко, защото с настъпването на есента се откроява още един празник, от изключително значение за народа ни - Обявяването на независимостта на България на 22 септември 1908 година. Денят, в който страната ни официално извоюва своята свобода, поемайки към нови хоризонти на развитие. Воден от родолюбие, екипът на Парк и СПА Хотел Марково Ви кани да споделите тези емблематични дни заедно, а като жест към всички гости, предлага празничен ПРОМО пакет, за да се почувствате още по-значими.

Пакетът предлага настаняване за 2 или 3 нощувки със закуски и вечери на блок маса със специално подбрани продукти, безплатен детски кът с аниматор и ползването на СПА център. В него ще имате възможността да се погрижите за здравето на духа и тялото си, защото както знаем, постигането на вътрешно спокойствие и хармония е най-доброто лечение за нашия организъм. Нещо повече, прави ни по-щастливи, уверени и готови за новите предизвикателства на живота. За вечерната фиеста отново са подготвени музикални програми и томбола с награди, една, от които е разходка в град Пловдив, с поръчковия модел Лимузина CHRYSLER 300C. В ресторант Belle Vue, добрата храна е още по-вкусна, когато е подчертана с изкуството на хубавата музика.

Побързайте да направите своята резервация сега, за да се възползвате от отстъпките при ранни записвания!

Ако желаете да прекарате празниците така, че да ги помните цял живот - Парк и СПА Хотел Марково е Вашето място. Ще се почувствате като кралски особи, заобиколени от красива природа, спокойствие и същевременно възможности за развлечения.

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: