Пребитата учителка: Тя ме скубеше, риташе, удари ме в окото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:00 / 10.01.2016
895
Учителката по английски Емилия Калоянова, която беше брутално пребита от майка на свой ученик на 6 януари, отхвърли категорично твърденията, че тя не се е погрижила за момченцето и така предизвикала случката. В предаването "Тази неделя" по bTV тя разказа как се стигнало до нападението, при което тя получила сериозни наранявания.

Ученикът на Емилия Калоянова пристигнал в клас вир-вода, след като се измокрил в снега. Тя и класната му го преобули със сухи чорапи и гуменки и го сложили до парното да се стопли. Той, обаче, решил, че иска да си ходи вкъщи. Те не го пуснали и тогава той позвънил на майка си.

"Детето се държи на моменти изключително арогантно", каза Калоянова. Тя била ужасена от поведението на майка му и баба му. "Чудех се откъде у 8-годишно дете такава арогантност, сега си го обясних", добави тя. Момчето често разваляло дисциплината, стояло в час с вдигнати на чина крака, а когато учителката му пишела забележки в бележника, то само си ги подписвало в междучасието.

По думите на учителката, класната на същия клас била пред инфаркт, защото там имало още 3-4 деца, които се държали по подобен безобразен начин, "благодарение пак на подобни загрижени майки". Няколко такива майки наговорили неверни неща по неин адрес и, според нея, нямат работа и само стоят до училището и чакат обаждане.

Когато родителката започнала да бие учителката по английски, тя излязла в коридора, "за да не виждат децата побоищата". Дори момченцето, заради което станала разправията, дърпало жената и й викало: "Мамо, мамо". В стаята децата се разпищели: "Госпожата!". По-късно се наложило с тях да работи психолог.

"Тя ме скубеше, риташе, натискаше ме в гърдите, удари ме в окото - изобщо цялостен побой", разказа Калоянова. Според нея, проблемът е, че трябва да се работи повече с родителите. Но когато преди време имало идея за създаване на училище за родители, никой в Малко Търново не проявил интерес.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха
Жегата през лятото може да докара много главоболия на младите род...
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
Военна техника тръгва по пътищата у нас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).