Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Прецедент във "Фермата"!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:47 / 17.10.2019Коментари (0)833
©
Прецедент във "Фермата: Нов свят“ – журналистът-патриот Ивайло Шопски се отказа от позицията фермер на седмицата, за да отиде на дуел с най-големия си враг в шоуто Митко Караиванов.

Като ратай софтуерният милионер бе избран за първи дуелист в първата седмица след обединението на стопанствата на бедните и богатите.

Караиванов прие с широка усмивка и тънко презрение решението на Шопски, чийто авторитарен характер и глад за конфликти го правят все по-малко желан съотборник в новия свят на фермерите.

Няколко часа по-късно Караиванов поиска от продукцията да влезе в преговори със собственика на пътуващо читалище за сваляне на имунитета му от дуел.

Водещият Андрей Арнаудов събра участниците и ги запозна с казуса, след което изрично поиска IT специалистът да потвърди желанието си да се бори със Шопски.

Който остане, нека да съществува щастлив с всички останали. Ако той се окаже по-добър, ще му стисна ръката и ще си тръгна, ако той падне, си отива“, обясни Караиванов.

Честолюбивият Шопски предизвика вълна от аплодисменти с репликата: "Отивам на дуел!“, а съперникът му дори си направи труда да му стисне ръката, съобщава "Монитор".

Журналистът-патриот поиска да научи името на човека, който Митко би избрал за втори дуелист, в случай, че той бе отхвърлил предизвикателството му. Като план Б за опонент на арената милионерът от Димитровград посочи треньора на звездите Сами Хоссни.

"Логиката ми беше, че не искам да се изправям срещу човек от отбора на сиромасите, защото реално ще го лиша от възможността да спечели 100 000 лв. А тези пари няма да променят чувствително нито моя живот, нито този на Сами“, обясни Караиванов.

Конфликтът между Шопски и момчето, което мечтае да превърне Хасковска област в Силиконовата долина на България, датира от ден първи в риалитито. Непоносимостта между тях ескалира, след като Шопски обвини Митко, че се скатава от лепенето на плочки в банята и върши работата си през пръсти. Вербалната престрелка помежду им се случи на втората седмица във "Фермата“ и завърши със заплаха за съд, след като Шопски сравни Митко с женски полов орган. До петата седмица на състезанието за 100 000 лева двамата мъже се научиха да работят пълноценно в екип, но не и да се понасят. Поредният спор помежду им избухна часове преди Митко да предизвика дразнителя си на дуел. Причината бе в решението на Шопски да свика гласуване за коленето на пуйка в отсъствието на Митко и още двама от съотборниците му.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: