Предизборно присвояване на билбордове на пътя Варна - Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
16:53 / 02.09.2014
1296
Бизнесмен се оплака с пост в социалната мрежа Фейсбук за нагла кражба на собственост по пътя Варна - Бургас. Своеволията са си позволили от партията на Бареков. В следващите редове може да видите за какво се възмущава човекът:

ГРАБЕЖ!!!
Имам няколко билборда на главният път свързващ гр. Варна и гр. Бургас. Същите не се отдават под наем, на тях рекламирам собствената си продукция. Какво бе изумлението ми, когато получих снимки на МОИТЕ съоръжения, "украсени" с предизборни винили. Вдясно е билборд с реклама на продукти, които произвеждам в България и точно в този момент е важно да се рекламират, защото сега им е сезона, вляво се вижда отново мой билборд (със стикер с името на фирмата и телефона ми на него, както изисква закона), от който моята реклама е свалена и е поставен лика на г-н Бареков. НИКОЙ не ме е попитал дали може да ползва съоръжението ми!!! Просто са демонтирали винила, който естествено съм си платил да бъде отпечатан и монтиран и са монтирали предизборните си материали. Изпратих човек на 400 км за да провери останалите. Резултатът: на две от МОИТЕ съоръжения "грее" лика на г-н Бареков, а на други две е демонтирана рекламата на моите продукти и явно са подготвени за "украсяване". Това е ГРАБЕЖ откъдето и да се погледне!!! Освен, че са си присвоили (макар и временно) моя собственост, вредят на бизнеса ми, като го лишават от необходимата в този момент реклама, която междувременно са унищожили и трябва да си платя отново за изработка на въпросните материали!!! И тези хора имат претенциите да ни управляват, честно и почтено!!! Държа да подчертая, че поста ми не е политически и не съм свързан по никакъв начин с никоя политическа сила. Просто изказвам възмущението си от начина, по който бях ограбен от хора, претендиращи за място в управлението на страната!!!!!

Виж коментарите (9)

Още по темата (345):
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
13.01.2015 И Нешка Робева се отрече от Бареков
27.12.2014 Местан: Избори, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт
24.12.2014 "Преса": Никой не иска съюз с Бареков
Още новини от Национални новини:
Анна-Мария е новата Царица на розата 
Специалисти настояват за промени в шофьорските курсове
Обмислят нови обезщетения при пенсиониране
България е в челото по ръст на туристи в Европа
Техническа грешка на матурата по БЕЛ
"Хайде", "боя", "ерген" са с чужд произход


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).