Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предупреждение към една зодия: Дебнат ви врагове, за които не подозирате
Автор: Екип Burgas24.bg 08:58 / 23.08.2021Коментари (0)2410
©
Дневен хороскоп за 23.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Извършете промени на работното ви място. Ако сте собственици на фирма обмислете как да подновите вашия офис за да стане по-привлекателен за вашите клиенти. Не е изключено да уговорите доходна сделка, която е причина с деловите ви партньори вечерта да полеете предстоящото подписване на договора.  Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо и да се отдалечите. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Несемейните да не си позволяват сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими. 

ТЕЛЕЦ

Ще мислите само за служебните си задължения. Очаквате да чуете какви са резултатите от вашето начинание. Не бива да се изненадвате, ако се опитват да ви засегнат че сте се провалили - завиждат, примирете се и не обръщайте внимание. Не оставяйте на вашите подчинени да поемат задължения, за които сте отговорни само вие. В разговорите с любимите ви не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра, мили жени. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да му докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и му доставете незабравими сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Ще научите, че имате посещение от чужбина и се налага да промените плановете си за деня, за да се подготвите да посрещнете ваши делови партньори. Професионалните ви успехи и задграничните ви гости събуждат завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! Семейните жени да не забравят и себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение. Ново романтично запознанство ще споходи несемейните. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна. Не пренебрегвайте любимия си. 

РАК

Днес сте изпълнени с надежди, че ще осъществите грандиозните си планове, повечето от които са постижими. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Избягвайте импулсивните действия и крайните решения, ако някой ваш колега ви е отправил критична забележка. Може би е заслужена. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Ако вече го имате и сте влюбени, споделете чувствата си. Семейните да не се впускат във флиртове и изневери.

ЛЪВ

Ще пожънете неочаквани и впечатляващи околните финансови успехи. Въпреки този факт не се надявайте, че ако инвестирате, ще ви зарадват с бърза възвращаемост на вложените пари. Не дразнете вашите колеги с личните си амбиции, които постоянно демонстрирате, ако искате да ви подкрепят при реализирането на вашите планове. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните жени могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

ДЕВА

Анализирайте отношенията с хората от обкръжението си, чрез получената полезна информация. В този ден ще жънете успех, ако имате публична или медийна изява и ще постигнете целите си. Не взимайте важни решения и не се включвайте във финансови инвестиции. Ако сте банкови служители, бъдете внимателни с документите. Колкото по-бързо се приберете днес при любимия си, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Бъдете готови на компромиси. 

ВЕЗНИ

Ваши роднини от сутринта настояват да им дадете заем. Не го правете, защото няма да си получите парите, ще развалите отношенията си, а и вие самите ще изпаднете в криза. Не започвайте нови задачи на работното място, особено ако са от значение за бъдещите ви професионални успехи. Пазете се от чаровен ухажор, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но не защото ви обожава, а за да ви отмъсти за нещо, което сте сторили на негови познати. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите.

СКОРПИОН

Обмислете бъдещите си идеи, свързани с нови занимания. Пътуванията свързани с делови разговори са успешни. Може да ги осъществите, ако нямате други планове. Не взимайте прибързани решения за инвестиции. Ще осъзнаете, че вашите служебни задължения са пряко свързани и с вашия обществен живот. Не са изключени проблеми с партньор, към които изпитвате силно привличане. Семейните жени, разочаровани от зачестилите проблеми в семейството, са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, ако сте уредили делова среща, за да избегнете бъдещи провали, заради неизяснени клаузи в договорите, които се каните да подпишете през следващите дни. Прибързаността ще ви попречи да се справите без грешки и пропуски със задачите си, ако сте на работа. Очакват ви сериозни финансови проблеми, ако допуснете това. Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на хармония и на сексуални изживявания с любимите си хора.

КОЗИРОГ

Денят изисква от вас сериозно отношение към задълженията ви. Не създавайте предпоставка за недоразумения на работното място и за разправия с колегите си. Грубостта на ваш колега не е причина да сте агресивни. Бъдете бдителни в преговорите за финансиране, ако ги провеждате днес и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. Ще се изострят отношенията с брачния ви партньор, мили дами. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина. 

ВОДОЛЕЙ

Този ден ви поднася нови възможности за полезни срещи. Бъдете внимателни при запознанствата с бъдещи делови партньори. Не отказвайте да обмислите предложенията, свързани със съвместен бизнес. Ако се налага се заемете с професионалните си задължения и не се опитвайте да ги прехвърляте на някой друг. Докажете, че за вас трудни задачи не съществуват. В семейството ви назрява конфликт, скъпи дами. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане за дълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това. 

РИБИ

Денят ви е полезен да поставите началото на нови занимания. Вашите идеи, които се струваха на вашите колеги невъзможни за изпълнение, днес се възприемат като доходни. Приемете помощ, ако се налага, за да се справите със задълженията си до обед и вечерта да имате време за почивка и за вашите близки. През деня се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си, ако отказват да ви помогнат. Избягвайте изясняване на отношенията с интимния си партньор. Докажете на любимия, че сексът ви доставя удоволствие.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: