Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Премиерът: Една 100-годишна партия, друго освен Борисов не знае - лягат и стават с мен!
Автор: Екип Burgas24.bg 17:52 / 20.06.2020Коментари (0)1325
©
"В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа. С радост чувам, че Добрев, след като иска да стане лидер на партия, иска да стане и министър-председател. А не да се скриеш като Орешарски". Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с актива на ГЕРБ в Стара Загора. "Не сте ли чували приказката: Който нож вади - от нож умира", "Който гроб копае - сам пада в него". Българският народ има толкова много поговорки. Пред мен не стои въпросът, дали съм незаменим лидер" заяви още премиерът. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казвал. Не ми е даже приятно и вие да казвате. Той се е срамувал от нас. Пожелавам успех на новия му проект", коментира Борисов бъдещия политически проект на Цветанов, и допълни както се казва "Което куче ме е захапало, все е побесняло! "Който може да играе карти, приятна игра".

"Той може да направи свой политически проект, но никога няма да напълни такава зала. В Библията се казва - Обичай врага си, не го мрази. Врагът сам ще се изяде от злобата си. Ние сме градивна партия", коментира още премиерът.  "Виждате, че и без Цветанов е пълна залата. Нали беше негово дело - а сега вие сте партията, това е демокрация", каза още Борисов.  Какво ме тревожи, нито обръщайте внимание на Цветанов, нито на който и да е. Ние имаме да строим още. В личен план на мен ми стига, че една 100-годишна партия, друго освен Борисов не знае. Стават и лягат с мен", коментира Борисов. Те са имали ятаци, имали са партизани, а са си издигнали един човек за враг.

"Коронавирусът е нещо, което съществува и от което всички ни е страх. Вчера от СЗО казаха вирусът е станал по-заразен, по-смъртоносен - идва втора вълна. Съседите в Турция въведоха полицейски час, в Германия - колко заразени и починали... Без да стартира германската икономика, нашите 250 заводи не могат да тръгнат. Безплатни неща няма. И ние се движим по ръба. Усещам ги хората, че не издържат. Затова почнахме бързо да пускаме паркове, градини. Това и враговете ми го признават - с няколко месеца, с разумни усилия и дисциплина успяхме да задържим положението. После започнахме да пускаме паркове и градини през ден. Нашите опоненти казват - те са проба-грешка. Той целият свят е проба-грешка. Няма ваксина, няма лекарство. Защо ЕС няма общ протокол - маска - задължителна, излизаш от вкъщи - валидно за цяла Европа... Българите забогатяха, тръгнаха към Гърция, Халкидики, какво ли не. А от 7 часа - опашка правят към ресторантите и плажовете".

Тази година не ме плаши. Все още имаме приходи от миналата година. Но догодина светът ще влезе в тежка рецесия. Ако аз бях в опозиция, щях да съм първият, който да каже - дайте да работим заедно, защото ако не сме единни като нация, ще свършат парите", заяви Борисов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: