Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Премиерът категоричен: Ако някой си мисли, че оттук нататък може да взима грешни решения откъм националния интерес, това време свърши!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:00 / 31.01.2022Коментари (6)963
©
Уволнението на съществуващото управлнение на "Булгаргаз" стана, защото вярваме, че хората там не са си изпълнили задачата правилно. Това заяви премиерът Кирил Петков след заседанието на Министерски съвет, предаде репортер на Sofia24.bg

"Водим разследване и сме сигурни, че част от взетите от тях решения са резултат на високите цени на газа. Надявам се службите да ни дадат ясно разяснение и да повдигнат обвинения", каза още той.

И добави: "Ние не можехме да чакаме нито ден, след като видяхме тези факти. Затова и уволнението им бе в петък. Следващите дни ще видите допълнителни разяснения по темата".

"Ако някой мисли, че оттук нататък може да взима грешни решения откъм националния интерес, това време свърши. Колкото и студиа да бъдат обикаляни, фактите говорят, че е избран скъпият доставчик вместо да се избере по-евтиният", заяви категорично Петков.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Все пак,научихте ли нещо за *синдромата*?Не, нали?Няма нужда,тъпанари като вас нищо ще го разберат,нито ще запомнят нещо,вие сте си тъпо - щастливи!
-1
 
 
Тролчетата-лайнари пак са възбудени?!?Ами ще умрете от глад,лузери нещастни,защото само с лайна не се живее!
-4
 
 
Знаеш ли,лайняв тролски сопол,какъв и с какви признаци е този синдром,на *Дънинг-Крюгер*?Прочети,дебил прутестърски и се ограмоти!И колкото и да пишете *минуси* - и вие сте в лайната,но при вас повече боли.БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ,тролчета на Пършивите П...?!?
0
 
 
Тотално неграмотен. Кой е скъпия и евтиния доставчик бе куха лейко ? Потребяваш 3 милиарда газ на година ,а с Азейбърджан си сключил за 1 милиард и могат да ти го доставят при свободен капацитет на тръба ,която НЕ Е в договора. Отделно от това покрай 3те милиарда от Газпром,ти доставят и още 12 ,които да закараш в Сърбия и да си получиш транзитни такси от които се издържа държавната фирма Булгартрансгаз. А сега ми кажи кой е скъпия и евтиния доставчик ,като посредници НЯМА. Доставката на Газпром идва по тяхна тръба под Черно море по Турски поток,а азерския газ минава през цяла Турция през ТАП ,влиза в Гърция и минава цяла Северна Гърция за да стигне до Кулата и от там влиза в България. Когато може,защото и ние даваме на Гърция ,газ от Газпром по договори. Обясни ни ,кой е скъпия и евтиния доставчик на газ ? Айде да видим Чехов ли е или Толстой
-2
 
 
Един дебил със синдром на *Дънинг - Крюгер*!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: