Премиерът категоричен: Ако някой си мисли, че оттук нататък може да взима грешни решения откъм националния интерес, това време свърши!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
15:00 / 31.01.2022
1036
Уволнението на съществуващото управлнение на "Булгаргаз" стана, защото вярваме, че хората там не са си изпълнили задачата правилно. Това заяви премиерът Кирил Петков след заседанието на Министерски съвет, предаде репортер на Sofia24.bg

"Водим разследване и сме сигурни, че част от взетите от тях решения са резултат на високите цени на газа. Надявам се службите да ни дадат ясно разяснение и да повдигнат обвинения", каза още той.

И добави: "Ние не можехме да чакаме нито ден, след като видяхме тези факти. Затова и уволнението им бе в петък. Следващите дни ще видите допълнителни разяснения по темата".

"Ако някой мисли, че оттук нататък може да взима грешни решения откъм националния интерес, това време свърши. Колкото и студиа да бъдат обикаляни, фактите говорят, че е избран скъпият доставчик вместо да се избере по-евтиният", заяви категорично Петков.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).