Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
ѕрезидентът: ўе продължа да подкреп€м вс€ка организаци€, парти€, движение, чийто приоритет е български€т народ
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 14:52 / 26.09.2020 оментари (20)693
© Plovdiv24.bg
√узната съвест ражда парано€, а министър-председател€т превръща 7 млн. българи в заложници на сво€та парано€. “ова за€ви президентът –умен –адев в отговор на журналистически въпрос за коментарите на Ѕойко Ѕорисов по повод изтеклите снимки от дома му. ƒелириумът на министър-председател€ буди все по-гол€ма тревога, допълни държавни€т глава и уточни, че изказвани€та на премиера вече не може и да се коментират.

Ѕългари€ е на много задно м€сто по свобода на медиите в световните класации, нека не даваме поводи да падаме още по-ниско, каза –умен –адев в отговор на въпрос за петици€та на журналисти, в ко€то те насто€ват за достъп до кулоарите в парламента и до депутатите. ƒържавни€т глава за€ви подкрепа за подписката и посочи, че дейността на народните представители е посветена на хората, така че гражданите тр€бва да зна€т точно какво вършат депутатите.

ќтдавна съм за€вил, че подкреп€м вс€ка организаци€, парти€, движение, чийто приоритет е български€т народ, а не т€сно партийни€т интерес, и ще продължавам да го прав€, за€ви президентът в отговор на въпрос дали ще създаде свой политически проект. –умен –адев за€ви, че все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната пром€на в страната и израз€ват подкрепа на позициите му.

ѕо повод избора на председател на Ѕ—ѕ държавни€т глава посочи, че убедителната изборна победа на  орнели€ Ќинова е потвърдила нейната последователност и непримиримост да работи така, че парти€та да се гради като силна опозици€. " азвам го не като н€какво пристрастие към една или друга парти€, а защото е важно за Ѕългари€. Ѕез силна, обединена и конструктивна опозици€ вс€ка демокраци€ залин€ваУ, посочи –умен –адев.ќще по темата: общо новини по темата: 396
30.10.2020 »
29.10.2020 »
29.10.2020 »
29.10.2020 »
28.10.2020 »
27.10.2020 »
предишна страница [ 1/66 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
„овекът е предложен на Ѕ—ѕ от руски€ генерал –ешетников.¬ъзложено му е да докара по вс€какъв начин комунистите на власт,нещо ,което той прави през ц€лото време.“ой е президент на Ѕ—ѕ,не на Ѕългари€ и изпълн€ва партийни поръчки.
0
 
 
Ќов бардак със стари ку.. Ќе става но Ѕоко драпа за още и тулупите и мисирките го подкреп€т.“рупа си той пачките а вие плачете ,че хората искат ќставка.ўе ви се изплюе в лицето и ще ви каже браво мишки .
+1
 
 
“рудно ми е да проуме€, това ли е багажът на съветниците на президента. ¬сички негови изказвани€ си приличат като близнаци - "Ќе съм го казвал, но ще го повтор€". ≈два ли това са речи на един ерудиран генерал за какъвто ни го представ€т. «а какво говори това? √овори за зависимости за които обезателно ще разберем по късно. »нтересна обаче е съдбата на €вно компрометираните личности от екипа на –адев, които освен всичко са и разследвани от прокуратурата за тежки престъплени€. ≈дини€т в грозен чат с бизнесмена ѕламен Ѕобоков, уреждайки посланици. ќт държавното обвинение об€виха, че става дума за търгови€ с вли€ние. ƒруги€т е с обвинение от военна прокуратура за изнас€не на класифицирана информаци€. “ова обаче не пречи на –умен –адев да ги защитава със зъби и нокти, дори погазвайки най-грозно  онституци€та. ƒа не говорим за стратегически€ съвет, което пак говори за тежките му зависимости по път€ към политическите му амбиции. «а всичко това предстои да разберем.  акто виждате нищо скрито покрито не остава в нашата страна, но може да бъде малко късно за корекци€. “ова ще реши народът.
0
 
 
—ори, никой не може да подкрепи парти€, ко€то не съществува. ¬сички лъжат преди избори и после - старата песен на нов глас. Ќов бардак със стари ку . ви не се прави.
+1
 
 
беше се скрил като мишок по време на извънредното положение.. много смелост нещо доби..
+1
 
 
ƒј –јƒ≈¬ ¬»Ў ћјя  ј Џ¬ ѕ–»ќ–»“≈“ »ћј -ќ“–ќ¬Ќќ“ќ “–»ќј - ’–»—“ќ »¬јЌќ¬ -  –ј—ќ“ј
+2
 
 
«а кой народ говори? ƒа не си е взел н€кой назаем, пък аз да съм пропуснала? ћоже да е размахвал юмрук и другаде, знам ли! ѕитам саморЯ§ФрЯШБ
–абот€ за себе си,а щом работ€,това е добре !
на 26.09.2020 г.
+2
 
 
4 години едно и също слушам. Ќ€ма си друга работа човека.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќационални новини:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ќктомври 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
√ригор ƒимитров на турнири през 2020 г.
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
»зграждането на јћ "“раки€"
ƒен€т на народните будители
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: