Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Президентът коментира мълчанието на Слави Трифонов от Плана планина
Автор: Екип Burgas24.bg 11:52 / 24.04.2021Коментари (6)1990
©
Виждате, че парламентът заработи енергично, разглеждат се важни законопроекти. Трябва да дадем шанс на този парламент. Това заяви президентът Румен Радев по време на инициативата "Да засадим дърво, да възродим българската гора" в Плана планина. По думите му има много стойностни предложения освен Изборния кодекс, които са от новите депутати. 

Той призова да се намери консенсус между партиите, които да се обединят върху ясни принципи и приоритети. 

"Трябва да намерим баланса. Скоро ще взема решение кога да връча мандата на "Има такъв народ". Не трябва да губим надежда за съставяне на редовно правителство", каза той. 

По думите му е рано да се говори на кого ще даде трети мандат, ако се стигне до това. 

"Надявам се, парламентарните сили да бъдат отговорни и да актуализират бюджета. Ще е безкрайно безотговорно в противен случай към милионите български пенсионери и фирми, изправени пред фалит", каза Радев. 

"Започва да се намира правилният тон, а предизборните страсти се уталожват. Имаме нужда от решителни промени, извършени според очакванията на българите, а не според егоистичните виждания на отделните партии", каза държавният глава. 

По думите му все още е рано да се мисли за служебно правителство. 

На въпрос дали според него "Има такъв народ" ще вземат мандата, Радев отвърна, че вярва, че те ще поемат необходимата отговорност. 

"Всяка партия решава сама как да организира дейността си и да показва приоритетите си". Така той коментира действията и по-скоро мълчанието на "Има такъв народ".

"Имаме пробив в персоналната сигурност и е редно да осъзнаем отговорността си. Имаме петима въвлечени служители в това. Има отговорност на службите и органите, които са в пряко подчинение на МС и по-специално на премиера. Трябва да се търси сериозна отговорност и да има задълбочен анализ", заяви той относно шпионските скандали у нас.

"Този пробив злепостави България, трябва да се намери отговор защо се е случило това, каква е отговорността и какви са мерките. Това правителство се провали в отношение на пазенето на класифицирана информация", категоричен е президентът.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И къде го коментира ? Той пак плещи неща дето само той си ги разбира,празнословия зелен чорап.
+3
 
 
Тоя смешник генерал като си отвори устата и мирише,освен глупости и високопарни безсмислени слова не съм чул,дано да изберем другия път нормален Президент,а не чучело...
+6
 
 
В България няма политически партии! Това са групи еднодневки които никнат като гъби преди избори. Нереално е държава с население около 7 милиона да има 50 регистрирани “партии”. Имат ли те 50 различни политически виждания?!? Невъзможно! Щом като позволихте чалгата да влезе в парламента и онази с мутрите... До следващите избори ще гледате какво му трябва на човека, че и до по-късно. Затова в България цари хаос, защото онези които управляват нямат политически виждания, те просто управляват с лични цели и амбиции за натрупване на личен капитал. Унищожава се държавата и народа, обикновения данъкоплатец. Ето това е! Но не е луд онзи който яде баницата, а този който му я дава
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: