Президентът към ПП и ДБ: Несъстоятелно е!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:01 / 02.12.2022
466
Президентът Румен Радев публикува в социалната мрежа Фейсбук мнението си за предложенията, които внесоха "Продължаваме Промяната“ (ПП) и "Демократична България“(ДБ) за промени в няколко закона, свързани с прокуратурата, Националната служба за охрана, ДАНС и МВР.

Ето какво написа Радев:

Несъстоятелно е партията, която сама реши да се асоциира с промяната, да настоява за връщане към порочния управленски модел с внесените засонодателни предложения президентът да няма повече отношение към назначаването на ръководствата на службите за сигурност. До неотдавна службите за сигурност бяха под прякото ръководство, на ръчно управление от министър-председателя, и сега ни предлагат да се узакони корупционният комфорт.

Надявам се времето, което дадох допълнително за работа и диалог на партиите, да е било оползотворено по най-добрия начин. В понеделник ще връча мандат за съставяне на правителство на най-голямата по численост парламентарна група в 48-ото Народно събрание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Анна-Мария е новата Царица на розата 
Специалисти настояват за промени в шофьорските курсове
Обмислят нови обезщетения при пенсиониране
България е в челото по ръст на туристи в Европа
Техническа грешка на матурата по БЕЛ
"Хайде", "боя", "ерген" са с чужд произход


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).