Приемат на работа висшисти в администрацията по Програма "Старт на кариерата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:28 / 28.10.2016
835
Стартира процедура за кандидатстване за работни места в публичната администрация по Програма "Старт на кариерата". Инициативата предоставя възможност на младежи с висше образование да работят 9 месеца през 2017 г. и да натрупат трудов стаж и професионален опит по придобитата специалност. 

До 18 ноември 2016 г. включително в бюрата по труда се приемат документи на младежи на възраст до 29 години, ненавършени до 18.11.2016 г. включително, с висше образование и без трудов стаж по специалността, които желаят да започнат работа в централни ведомства, областни и общински администрации. 

Условието за участие е тяхното образование и квалификация да съответстват на изискванията на заявените работни места по Програмата. Желаещите могат да подават документи, в бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни или заети лица. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по Програмата. 

Пълният списък на обявените работни места по процедурата, условията и необходимите документи за кандидатстване могат да се намерят на Интернет страницата на Агенцията по заетостта: https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata/, както и на информационните табла във всички бюра по труда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).