Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Приятелят на жестоко убитата Андрея в Галиче разтърси всички с тези думи!
Автор: Екип Burgas24.bg 19:29 / 18.01.2020Коментари (3)1452
©
Мирослав Илиев - приятелят на жестоко убитата Андрея в Галиче разтърси мрежата, публикувайки изключително емоционален пост, насочен към цялата българска действителност! Ето какво написа той:

"БЪЛГАРИЙО, СЪБУДИ СЕ ОТ ВЕЧНИЯ ТИ СЪН! СЪБУДИ СЕ И ВИЖ, ОТНОВО ПРОЛИВАТ КРЪВТА ТИ, А НИЕ СТОИМ НАСТРАНА И КРОТКО ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩИЯ БЕЗМИЛОСТЕН АКТ ВЪРХУ НЕВИННИ ХОРА.

Колко струва един човешки живот? Колко струва живота на сестра ни, на жена ни? На майка ни и баща ни ? Какво бихте дали да ги върнем ? Всичко.. нали ? А можем ли наистина да ги върнем? За съжаление отговорите са толкова тежки, колкото и самите въпроси!

Живеем в общество, в което убийствата са се превърнали в ежедневна сензация. И сякаш сензация, но ако се замислим може би са вече "нормални" неща, които слушаме по новините и по радиото. Първите страници на вестниците са залети от гнусни, пошли и безкомпромисни клюки, които изразяват уж съчувствие, но само привидно. Криворазбраната "истина" се разнася от уста на уста и става повод за още по-безкомпромисни клюки.

Медиите, превърнали се в корумпирани хрътки разнищват не престъпленията, а пострадалото семейство. Основната им функция в такива ситуации, а именно да дават превес за подобни случаи, се е изгубила някъде по трасето.

Убийците си стоят на свобода, разхождащи се спокойно по улиците, вероятно чудейки се коя да е следващата им жертва.. на кого да съсипят живота.. кое семейство да почернят и хвърлят в мрака. Може би следващо е съседското момиче, което се прибира от училище втора смяна. Може да е жената, работеща вечерта, за да гледа децата си през деня. А може и да е бащата, който рано сутрин преди изгрев слънце е тръгнал с колелото на работа, за да издържа семейството си.. Може да е бабата , която си спи спокойно в дома си на село. Може и да бъдеш ТИ следващия .. Тези убийци чакат зад ъгъла .. чакат без страх и без мисъл.

Задаваме си въпроса "Как да се предпазим?" . Оковите, които носим със себе си са окови на страха, на корупция, на беззаконие, на социална несправедливост. Тези окови ги носим цял живот като роби, които не заслужават спокойствие. Убийците, извършили убийство на непълнолетна възраст си остават убийци, нали ? Унищожили освен жертвата, но и семейството й, те се ползват с "привилегията" да бъдат съдени с по-леки присъди. Съдиите разглеждат тези индивиди не по това, което са извършили, а по-възрастта им.. Това правилно ли е мили съграждани? Правилно ли е след 10/12 години убиецът да излезе на свобода и да продължи "мисията си" да убива невинни хора и да СЪЗДАВА НОВО ПОКОЛЕНИЕ УБИЙЦИ ?

Само защото убиецът е на 17 години заслужава ли по-лека присъда? НЕ, всички убийци заслужават доживотна присъда без право на замяна!!! Нека променим закона за непълнолетните убийци и да защитим семействата и сецата си. Нека счупим оковите и да предотвратим убийствата на близките ни. Човешкият живот не струва 12 години, той струва всичко !!! Създадена е подписка , с която можем да променим закона за непълнолетните убийци , а именно да бъдат съдени като пълнолетни с ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА. Всеки който се е заел да разпространява подписката за промяна на закона за непълнолетните убийци нека се свърже с мен на лично съобщение. ВЕЧЕН ПОКОИ ЛЮБОВ МОЯ, ОСТАВАШ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!!!!!!!!!!“.



Още по темата: общо новини по темата: 25
25.11.2020 »
07.11.2020 »
03.11.2020 »
02.11.2020 »
02.11.2020 »
19.10.2020 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мен не ме устройва доживотен затвор за тоя. Нещо повече от това трябва да е.
+1
 
 
Не само доживотен затвор но връщане на смъртно наказание
0
 
 
Силни думи но има ли кой да те чуе в тази държава.Няма защото всичко е корупция,всички се купуват с пари депутати,министри,правосъдие,ченгета.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: