Приятен есенен ден ни очаква днес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:49 / 10.11.2017
1567
В сутрешните часове облачността ще е разкъсана, значителна над източната половина на страната. На места в низините и котловините ще има мъгла. Около и след обяд облачността временно ще намалее, в много райони до предимно слънчево време. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимални температури, предимно между 10° и 15°. Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за ноември. През деня ще бавно ще се понижава.

В планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб, по високите и открити части умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха 13-14°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, но с тенденция на отслабване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Простреляното в главата 2-годишно дете вече е извън реанимация
Икономист за Закона за хазарта: Случва се нещо много странно. Тов...
Туроператорите нямат право да не приемат рекламацията ни за некач...
Важни съвети за пътуващите по празниците
Слави Трифонов загуби дело за много пари
Проф. Рачев каза какво ще е времето по празниците


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).