Проф. Константинов: 50 000 главорези ще се стоварят на нашата граница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
11:38 / 25.03.2016
1384
"50 хил. абсолютни главорези всеки момент ще нахлуят в Турция, турците ще ги поотупат малко, ще ги закърпят и ще ги пуснат. Считайте, че след месец-два ще се стоварят на нашата граница. Нека всички да знаят какво я чака Европа - в момента "Ислямска държава" яде страхотен бой в Ирак и Сирия." 

Това заяви шефът на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов пред бТВ.

Според него "срещу нас имаме хора от друг биологичен вид, които ни презират".

"Те са възпитани по съвсем друг начин, с друг вид ценности, ако изобщо може да ги наречем ценности, и са дълбоко идейно мотивирани. Те ни презират, разбирате ли какво значи това? Презират ни, защото ние сме слаби, никакви, те ни убиват, а ние им даваме меченца... Това е все едно да отидете в гората и да ви ухапе вълк - ще му се сърдите ли? Друг биологичен вид иска друг вид отношение", каза още професорът.

Проф. Константинов е на мнение, че няма бежанци или мигранти, а "точният термин е престъпници". "Българският закон предвижда пет години затвор за нелегално преминаване на границата или за опит за минаване през ГКПП с лъжливи основания. Деяние, което се наказва с пет години затвор е престъпление и то не леко - обясни Константинов - Човек, който извършва средно и тежко престъпление е престъпник. Тези хора със сигурност са престъпници, след като са минали нелегално границата. Оттам нататък нека други органи определят дали те бягат по икономически причини, дали зад гърба им има война или са терористи, които са дошли да бомбаджийстват."

По думите му всички митинги и шествия "Не на страха" са емоционално разбираеми и абсолютно безполезни.
"Терорът се бори с антитерор. В момента е така, в дългосрочен план може да има други мерки като образование, но "виждате, че всички опити за интеграция на тези хора водят до това, че те се дезинтегрират във вид на бомби. Европейската политика спрямо интеграцията е тотално провалена", коментира Константинов.

"Германският канцлер Ангела Меркел е пътничка, няма какво да се лъжем. Тя има огромна отговорност към европейската цивилизация с непремерените си действия. Виждате, че тя се е скрила в момента, не знае какво да каже, горката", обясни професорът.

Според него единственото изненадващо на брюкселските атентати е, че са се случили толкова късно. "Белгийците им дават едни пари и не се интересуват повече от тях, което е надменно, презрително отношение и то бива наказано."

Виж коментарите (4)

Още по темата (98):
13.10.2017 Командир на ИДИЛ арестуван в София
12.10.2017 Убиха Бялата вдовица на ИДИЛ
09.06.2017 "Ислямска държава" заплаши Балканите
23.03.2017 Военният министър: Случилото се в Лондон показва, че трябва да сме бдителни
27.01.2017 Арабист: У нас обучават терористи, даваме им оръжие
12.01.2017 НАТО: "Ислямска държава“ е отговорна за тероризма по целия свят, опасността е навсякъде
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).