Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проф. Костадин Ангелов: Кръстим се тези хора да не счупят държавата
Автор: Екип Burgas24.bg 19:39 / 12.04.2022Коментари (1)804
©
Стискаме палци България да издържи и се кръстим тези хора да не счупят държавата. Последното, което много ни притесни е фискалният резерв, който е неприкосновен. Това заяви бившият здравен министър и настоящ член на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов в предаването "Още от деня“ по БНТ.

"Нашите съюзници са хората и мъдрият български народ. Те се събудиха от всичко розово, което им беше обещавано и не се случи. На хората им беше обяснено, че през последните години е било много зле. Аз питам: Сега по-добре ли живеете?“, добави той.

"Ситуацията в България не се дължи от т.нар. привнесена инфлация. Ако ГЕРБ беше на власт нямаше да допуснем серията от грешки. Има липса на предвидимост и сигурност в страната, особено по отношение на горивата. Те направиха едни сделки за няколко секунди, продадоха някакви количества газ, много интересни неща се случват в нашата държава“, заяви бившият здравен министър.

Проф. Ангелов не е удовлетворен от подписания днес колектитвен трудов договор в здравеопазването. Той допълни, че те са внесли работещ вариант, с който да се гарантира минималният праг на работещите в сектора на здравеопазването.

"Признавам на управляващите най-голямата инхаус процедура. Много интересни неща наблюдаваме при управляващите за неща, свързани с корупцията“, обяви проф. Ангелов. Той изтъкна, че прави впечатление, че винаги, когато замирише на избори, се хвърлят едни фойерверки, които да замъглят вниманието на хората. Думите му са по повод обвиненията за злоупотреби в Александровска болница.

"Днес ГЕРБ внесе предложение да бъде освободен г-н Каримански от ръководството на Комисията по бюджет и финанси и да сложим един безспорен авторитет – Кирил Ананиев, за който никой няма какво да каже. Това което се случва в момента при избора на управител на БНБ е жалко за българския лев. Проф. Ангелов настоя да се даде ясен отговор на въпроса дали Каримански е бил корумпиран.

"Въпросът е, ако казаното от г-н Борел, че България е участвала във финансирането на доставките на оръжия от ЕС за Украйна, е вярно защо Корнелия Нинова още е вицепремиер на България?“, питат от ГЕРБ-СДС.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 13.04.2022 г.
-1
 
 
Ха-ха! Много е забавен този клоун!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: