Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проговори хакерът, ударил НАП: Държавата ви е прецакана!
Автор: Екип Burgas24.bg 13:21 / 16.07.2019Коментари (83)7786
©
"Здравейте и благодаря, че направихте случващото се публично достояние… Изпращам този мейл само на bTV, NOVA и "Капитал", защото видях истинска журналистика единствено от тези медии. Вчера журналист от NOVA писа и зададе три въпроса. С радост ще разкрия подробности за този пробив, така че вашето корумпирано правителство да не лъже аудиторията ви". Така започва имейлът до NOVA, изпратен от автора на хакерската атака, при която изтекоха лични данни на 5 млн. души от системата на НАП.

"Това изтичане се случва от 11 години насам. Ако корумпираното ви правителство разкрие уязвимата система, ще можете да видите тази информация в Web Archive (Internet Wayback Machine). Данните са хаквани и през 2012 г. Тогава никой не разбра, че сме успели да инфилтрираме 30 GB информация", пише хакерът. 

Той разкрива, че е руски гражданин, женен за българка. "Родителите на съпругата ми живеят в България и със собствените си очи съм виждал колко прецакана е държавата ви", пише още мъжът.

"Глупавите ви правораздавателни органи няма да открият нищо. Просто ще прикрият истината. Ако това се случи, аз лично ще кача информацията в руски и български торент тракери, така че всеки ще може да я свали свободно. Ако медиите, с които влизам в контакт, публикуват невярна информация, ще разкрия още две порции данни – отново от Министерството на финансите", се казва още в електронното писмо.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какво чакате - целият НАП да подава оставка начело с Горанов!
+3
 
 
Ами да, прецакани сме пич, прецакани сме от 75 години от една дивашка, азиатска империя, на която много и харесва местоположението на Аспарухова България и от девети век всеячески се стреми да се намести тук! Ако ли не поне да обезлюди територията- справка руско- турските войни през 18 и 19 век! Прецани сме пич, защото ни насадиха преди 75 години корупцията и взяточничеството като официална политика(нарочно използвам русизъм), прецакани сме, защото малката ни лодка продължава да се клати от азиатския колос на глинени крака, който ни има за своя теритирия. Прецакани сме , защото държавните поръчки, както тази за програмата на НАП се печелят от наши фирми, на наследниците на комунистическата олигархия, насадена ни точно от дивите азиатци- ето това е резултатът! Някакво копеле ни се надсмива над държавата и то с право, защото досега не сме измели навлеците от изгнилата империя от нашата къщурка веднъж и завинаги, каквото и да ни струва това!
+1
 
 
Не знам за нашата,но за тяхната прецакването е още по голямо.Това да храниш тролчета по чужбина ,а твоите съграждани да ги гърмят по самолети и да се давят в подводници или пожари или да умират от лосион за вана и да се фукат с ракети и самолети...е напълно ПРЕЦАКАНА държава.Не държава а КОЧИНА. Да се хванеш с рязания мангал да му пробуташ ракетите ,е висша форма на политическо измекярство. Бил християнин. Атеист и кгбйски ибрик не може да е християнин.Той е безбожник.Заряза си жената и децата заради една мюсюлманска фуста и открива джамиии по големи от в Турция в Москва с Ердоган.Души си пръдните с мангала и плаща на хакери :) Изород.Тоя джуджак не е нормален,тръгнали да ми обясняват как България е прецакана.Ми като е прецакана що и обръщате внимание бе НЕЩАСТНИЦИ. Щото имате нещо да връщате или да саботирате. :))
+3
 
 
Хахаха то защото неговата държава ама изобщо не е корумпирана и жалка хахаха, нашата е такава, защото ни управляват възпитаници на гнусния комунизъм. Също както тяхната.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Случва се, обикновенно белите хакери първо пишат на фирмата/институцията че са открили проблем и ако ги игнорират чак тогава правят проблема очевиден. Проблема на софтуерните разработки за държавният сектор е че се ползват фирми на "наши" хора които правят колкото могат, не много, на 5-торна цена. Не визирам НАП а какво съм виждал в нашата област, предполагам е същото.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: