ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Производители посочиха разликата в качеството на българските и полските гъби | ||||||
| ||||||
Светослав Стоянов от 17 години е изпълнителен директор на гъбозавод. Категоричен е, че сред култивираните печурки, които се произвеждат там, е невъзможно да има отровни, тъй като се спазват всички добри земеделски практики и има внедрена ХАСЕП система. Срокът на годност на българската печурка е максимум 3 дни при температура три градуса, обяснява Светослав Стоянов. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 05.07.2016 г.
0
на 17.06.2016 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
10:39 / 07.05.2024
От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територията на страната?
14:48 / 07.05.2024
Борят се за живота на дете след ужасяващ инцидент в Чукарка
09:31 / 07.05.2024
Решиха да си направят барбекю на плажа и се изложиха брутално!
09:20 / 08.05.2024
Времето се обръща до часове!
13:21 / 07.05.2024
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия път!
11:25 / 08.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета