Прокуратурата поиска 4 години затвор за Христо Бисеров

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:08 / 30.11.2015
715
Прокуратурата поиска 4 години затвор за Христо Бисеров. В Софийския градски съд този понеделник започна делото срещу бившия заместник-председател на ДПС. В началото на заседанието съпругата на Бисеров - Мария и доведеният му син Ивайло Главинков отказаха да свидетелстват по делото, а законът им го позволява.

"Разбирам в какво съм обвинен, но не разбирам защо", заяви пред съда Христо Бисеров, след като чу диспозитива на обвинението срещу него.

Бисеров е обвинен за неплащане на данъци в особено големи размери, за недекларирани сделки с валутни ценности за над 700 000 лева, както и за това, че през 2013 година не е обявил пред Сметната палата крупни суми пари в сметки в Швейцария. Ако бъде признат за виновен, той може да получи до осем години затвор.

Според прокуратурата неплатените от Бисеров данъци са над 30 000 лева. В края на октомври делото срещу бившия зам.-председател на ДПС не тръгна, тъй като защитата му представи болничен лист.

Източник: Нова тв


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).