Протестът на превозвачите за 18 май остава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:06 / 17.05.2022
598
"Очакваме от правителството конкретни мерки, за да вникнем в детайлите и да постигнем съгласие. Настояваме за намаляване цените на горивата, защото това се отразява на всички останали. Отворени сме за диалог, ако нашите искания бъдат изпълнени, няма за какво да протестираме", това каза в "Твоят ден“ по NOVA NEWS Димитър Димитров от Камарата на автомобилните превозвачи.

Той припомни, че превозвачите са свързващо звено в икономиката и са изключително важни като сектор и влияят на цените на абсолютно всичко.

"Случващото се напоследък е изключително грозно - лични нападки, отклоняване на вниманието. Не сме използвани с политически цели, просто се отклонява фокусът, нашите искания са конкретни и краткосрочни", заяви още Димитров.

Той бе категоричен, че превозвачите ще се съобразят с искането на образователния министър, за да може да започнат нормално матурите за зрелостниците.

Планираните протести ще се проведат в големите градове и по граничните пунктове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).