Психичноболен хвърли сатър по полицаи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:00 / 01.11.2018
1914
37-годишен полицейски служител е пострадал при обезоръжаване на психичноболен мъж в Шумен.

Малко след 13 часа полицейски екип, който бил пратен на сигнал в кв.“Дивдядово“ забелязал мъж в неадекватно състояние на бул.“Велики Преслав“, който носи в себе си нож и сатър. Униформените спрели автомобила, слезли да изяснят ситуацията, и да предпазят от евентуално посегателство преминаващите граждани. След като спрели мъжът хвърлил по предното стъкло на полицейския автомобил сатъра, и го счупил. При падане хладното оръжие наранило в областта на коляното и ръката 37-годишния полицай Димитър Димитров. Агресивният мъж направил многократни опити да нанесе удари с нож по него и по колега му Севдалин Илиев. Психично нестабилният мъж успял да вземе сатъра и го хвърлил отново по патрулния автомобил. Счупил и задното стъкло. Бил задържан.

При инцидента никой освен полицейския служител не е пострадал. Минути по-късно в дежурната част на областната дирекция бил приет сигнал от мъж, който съобщил, че синът му , който бил с психични проблеми напуснал дома им с нож и сатър. По думите му бил опасен и неадекватен. Преди това се държал агресивно и към съпругата му. Задържаният 30-годишен Д.М. се оказал синът, за когото бил получен сигналът. Откаран е с екип на ЦСМП в болницата. След консулт с психиатър е настанен за лечение в ДПБ- Царев брод. В МБАЛ- Шумен за преглед са откарани двамата полицейски служители. Раните в областта на коляното и ръката на полицай Димитров са обработени, изчакват се резултати от рентгена. На място се извършва оглед.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).