Радостин Кишишев позна победителката в конкурса Мис Бургас 2013

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:25 / 07.12.2013
1073
Радостин Кишишев позна победителката в тазгодишния конкурс за красота Мис Бургас България 2013. Тийм мениджърът на ПСФК Черноморец-Бургас беше част от журито, което определи тазгодишните победителки. Бляскавото събитие се състоя в петзвездния гранд хотел и СПА "Приморец" на връх Никулден, който е и официален празник на Бургас. Кишишев оценяваше бургаските красавици в компанията на Жени Калканджиева, Любен Дилов син, известният пластичен хирург д-р Енчев, топ моделът Теди Велинова и други. Короната за първо място беше сложена на главата на 16-годишната Николета Ангелова, която е ученичка в бургаския техникум по обществено хранене.

"Впечатлен съм от добрата организация на мероприятието и комфорта, който предоставя този изключителен хотел. Смятам, че се получи един страхотен празник за града. Моето скромно мнение е, че спечели най-заслужаващата претендентка", сподели Кишишев, който връчи лично лентата на една от победителките в призовата тройка.

За втора поредна година ПСФК Черноморец-Бургас си сътрудничи с организаторите на престижното мероприятие. В миналото издание на надпреварата основен член в журито бе старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров. Екипът на конкурса пък връща жеста като заедно с претендентките за титлата подкрепят бургаския тим в домакински мачове.

"Засега на мачовете, на които сме идвали, отборът побеждава. Надявам се този добър баланс да се запази и занапред", сподели Ваня Кирова, която е организатор на конкурса.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
От днес влизат в сила противоепидемичните мерки срещу коклюша
Облачно и дъждовно в днес
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).