Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Райчев: Корнелия Нинова убива БСП
Автор: Екип Burgas24.bg 10:21 / 04.01.2022Коментари (1)829
© БТВ
В кабинета "Кирил Петков" ще има тепърва противопоставяния, "лодката ще се клати ту на ляво, ту на дясно" и това е нормално, тъй като в коалицията има четири различни партии.Това заяви в студиото на "Тази сутрин" социологът Андрей Райчев.

В кабинета Райчев фиксира и едно "пето парче" - военният министър Стефан Янев, който беше два мандата и служебен премиер на президента Румен Радев. Въпреки това Андрей Райчев не смята, че кабинетът Петков е кабинет на Румен Радев, каквито обвинения се чуват от страна на опозицията.

Има обаче поредно влошаване в отношенията между БСП и президента. Райчев постави акцент върху фигурата на Калоян Методиев, който си позволи страшни антипрезидентски изказвания като част от президентската администрация, а сега Нинова го прави шеф на своя кабинет.

Два от основните проблеми – цената на ел. енергията и COVID-19, не зависят от правителството. 

"Енергийният проблем не е български проблем – той е световен. Не е ясно на какво се дължи. Има теза, че проблемът е нерешим“ уточни Райчев.

По думите му единствената опция на управляващите за цените на ел. енергията е да се постараят проблемът да не засегне масовия потребител за сметка на някакви резерви.

"В това отношение те са в добро положение. Успяха да съберат 7 млрд. лв. повече, от тях 3 млрд. са традиционните – винаги при Борисов оставаха 2-3 млрд. лв., които той раздаваше за любимите си проекти – главно за магистралите. Другите три обаче са допълнително събрани. Като добавим към това и очакваните пари от ЕС по мерките за възстановяване, финансови инструменти ще имат“, смята социологът.

Същевременно Райчев е скандализиран от изключването на Кирил Добрев от БСП. БСП много пъти е избирала лидер, но никога не се е стигало до унищожаване на противника. Изключването на Кирил Добрев, дори и без да му бъде дадено правото на се защити, е "пореден гърч на една умираща партия". Корнелия Нинова убива БСП, тя ще спечели изборите за нов лидер на партията тази година, но ще има една малка партия, посочи Андрей Райчев.

Според него вероятността Зарков да спечели в едно състезание за лидер е изключително малка.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кабинета не бил на Радев.Той и Радев не е избран първо от българите ,а от Решетников. Подкрепен от БСП. А в служебните два и сега е пълно с червени цървули и ченгета.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: